Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Έκανε το 1-1 η ΔΕΚΑ στη Θεσσαλονίκη- Στο Αμοιρίδειο το Σάββατο το 3ο παιχνίδι των δύο ομάδων

Λεύκιππος: Έκανε το 1-1 η ΔΕΚΑ στη Θεσσαλονίκη- Στο Αμοιρίδειο το Σάββατο το 3ο παιχνίδι των δύο ομάδων

0

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση των play offs


Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στον Εύοσμο την Τετάρτη, ο Λεύκιππος Ξάνθης παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να “τελειώσει” την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση των play offs απέναντι στη ΔΕΚΑ. Οι γηπεδούχοι με 62-59 έκαναν το 1-1 στη σειρά των αγώνων όμως ο Λεύκιππος θα έχει το Σάββατο το πλεονέκτημα της έδρας στο Αμοιρίδειο, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στο τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι παίκτες της ΔΕΚΑ ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν τα ηνία της αναμέτρησης φτάνοντας την διαφορά μέχρι τους 20 πόντους πριν λήξει το ημίχρονο. Ο Λεύκιππος έβγαλε αντίδραση στη συνέχει και έριξε τη διαφορά στους -11 ενώ έφτασε και στην ισοφάριση, στο 50-50 αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και οι γηπεδούχοι έδειξαν αγωνιστικό χαρακτήρα και στο τέλος κέρδισαν για πρώτη φορά τον Λεύκιππο φέτος, κάνοντας το 1-1 σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα που έδωσε άφθονες συγκινήσεις στους θεατές.

Διαιτητές: Κατωτικίδης – Παπαγεωργίου – Παζώλης.

Δεκάλεπτα: 20-14, 41-30, 49-44, 62-59.

ΔΕΚΑ (Νικολαϊδης-Χατζηβρέτας): Πετανίδης 22 (3), Τσιροπούλης 8, Κιόσια 2, Λουλούδης 15 (5), Μακαρατζής 10, Βογιατζής 1, Πασχαλίδης 2, Σεκερτζής, Πούντος 2.

Λεύκιππος Ξάνθης (Ζαφειρούδης): Καλαμπάκας 23 (1), Κατσαμούρης 7, Παλλάκης 2, Μητρόπουλος 10 (1), Μακαρατζής 1, Γιακούλας 8 (2), Μπουτσακτσή 4, Χριστοφορίδης 2, Διαμαντής 2.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…