Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κεραυνός εν αιθρία η απομάκρυνση του Μπαράν Μπουρχάν από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Κεραυνός εν αιθρία η απομάκρυνση του Μπαράν Μπουρχάν από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

1

Με απόφαση Ανδρουλάκη, μέχρι την διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του


Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης τον βουλευτή Ξάνθης του κόμματος Μπουρχάν Μπαράν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής:

«Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπόθεση αφορά σε υπερβολική παράνομη συνταγογράφηση, ενώ χρονολογείται στο 2014».

Στη συνέχεια ο κ. Μπαράν ζήτησε και ο ίδιος την άρση ασυλίας την οποία εισηγήθηκαν ομοφώνως στην Ολομέλεια της Βουλής τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Ο μέχρι πρότινος βουλευτής ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του δήλωσε ότι προσήλθε χθες Τετάρτη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ζητήσει την άρση ασυλίας του για τη διαλεύκανση προσωπικής δικαστικής του υποθέσεως η οποία εκκρεμεί εις βάρος του και για την οποία έχει δηλώσει ότι είναι αθώος.

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και ούτε πρόκειται να κρυφτώ ποτέ, πίσω από ασυλίες και διαδικασίες. Μοναδικός μου γνώμονας είναι να αποδείξω καθ’ ολοκληρίαν την αθωότητά μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως κάθε Έλληνας πολίτης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις Δικαστικές Αρχές. Όσοι επενδύουν πολιτικά εναντίον εμού και του κόμματος μου με αφορμή αυτή την υπόθεση θέλοντας να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο γεγονός,  θα διαψευσθούν πανηγυρικά. Θα συνεχίσω να μάχομαι με τις ίδιες αρχές και αξίες για το καλό της κοινωνίας και δη των πολιτών της Ξάνθης που με εμπιστευτήκαν με την ψήφο τους», τόνισε καταλήγοντας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…