Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

0

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης


Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου σε περιοχές της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, σε οικισμό της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα έξι παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε έπειτα από πρόσκρουση σε άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν ο διακινητής, οι τρεις διακινούμενοι και δύο ημεδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ξάνθης για νοσηλεία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα μεταφοράς παράτυπων μεταναστών έχει δηλωθεί κλοπή την 26-3-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…