Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Καπνοπαραγωγών Θράκης και τους προέδρους των ΚΤΕΛ όλων των Π.Ε. συνάντησε ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Καπνοπαραγωγών Θράκης και τους προέδρους των ΚΤΕΛ όλων των Π.Ε. συνάντησε ο Χριστόδουλος Τοψίδης

0

Με τους προέδρους των ΚΤΕΛ έγινε μία ευρεία συζήτηση για θέματα που αφορούν τις μεταφορές σε όλη την επικράτεια


Συνάντηση με τους προέδρους των ΚΤΕΛ όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων όπως και με τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Καπνοπαραγωγών Θράκης, Εσάτ Χουσεΐν είχε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Στη σύσκεψη με τους προέδρους των ΚΤΕΛ συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Επικοινωνιών και καλών πρακτικών για την εξυπηρέτηση του πολίτη Ιρφάν Χατζηγκενέ και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΑΜΘ Παντελής Δελίδης και έγινε μία ευρεία συζήτηση για θέματα που αφορούν τις μεταφορές σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αντίστοιχα, στην συνάντηση με τον κ. Χουσεΐν, ο οποίος διαθέτει μία σημαντική εμπειρία λόγω της ενασχόλησής του με τα ζητήματα των καπνοπαραγωγών και του πρωτογενούς τομέα γενικά, συζητήθηκαν αυτής της υφής θέματα στο γραφείο του περιφερειάρχη.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…