Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

0

«Τα παιδιά, αν και τα μικρότερα ηλικιακά του διαγωνισμού, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις  αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης»


Τα αγωνιστικά τμήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης συμμετείχαν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL.

Η ανακοίνωση της sparmatseto robotics

Τα παιδιά, αν και τα μικρότερα ηλικιακά του διαγωνισμού, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις  αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Η ομάδα με την υποστήριξη του sparmatseto robotics δούλεψε μεθοδικά με αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει τόσο τους κριτές όσο και όλους τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, τα παιδιά μέσα από την όλη διαδικασία της προετοιμασίας για τον διαγωνισμό, απέκτησαν καινούριες γνώσεις, καλλιέργησαν δεξιότητες, αλλά πάνω απ’ όλα διασκέδασαν δουλεύοντας ομαδικά. Όλα αυτά αποτελούν μια σημαντική κατάκτηση η οποία ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά, μιας και εργάστηκαν συστηματικά με φαντασία, γνώση και δημιουργικότητα. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, για τον κόπο τους και ας είναι σίγουρα ότι με όλα αυτά που έζησαν και έμαθαν είχαν νικήσει πριν την έναρξη του διαγωνισμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…