Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στοχοποίηση Ιλχάν Αχμέτ σε τζαμιά για τη θετική ψήφο στον γάμο ομόφυλων

Στοχοποίηση Ιλχάν Αχμέτ σε τζαμιά για τη θετική ψήφο στον γάμο ομόφυλων

0

Ο βουλευτής Ροδόπης πήγε στη Βουλή και ψήφισε θετικά


Στοχοποίηση του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ από τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και τον προσκείμενο σε αυτόν «κύκλο» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ροδόπης. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη θετική ψήφος του βουλευτή στον γάμο ομόφυλων (αρνητικά ψήφισε στο άρθρο περί τεκνοθεσίας), που σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων από τον συντηρητικό μηχανισμό της Άγκυρας στη Θράκη, ειδικά τους «κύκλους» της μη νόμιμης ψευδομουφτείας Κομοτηνής.

Το ζήτημα καταδίκασε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση:

«Η ανάγνωση “επιτιμίου” σε όλα* τζαμιά της Δυτικής Θράκης, με εντολή του ψευδό-μουφτή, εις βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, με αφορμή την ψήφο του στο πρόσφατο σχέδιο νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο,αποτελεί απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια, που προσβάλλει ευθέως την πολιτική ελευθερία και τη θρησκευτική συνείδηση ενός Έλληνα βουλευτή.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε και θα υποστηρίζει πάντα την πραγματική ισότητα όλων των πολιτών σε κάθε περιφέρεια της χώρας, ανεξάρτητα από θρησκευτικά ή αλλά κριτήρια διακρίσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για την κοινωνική χειραφέτηση της μουσουλμανικής μειονότητας και για αξιοπρέπεια στη ζωή όλων. Όσο κι αν κάποιοι, ακόμη και υποκινούμενοι από διπλωματικές αρχές τρίτων χωρών και παράνομες θρησκευτικές ηγεσίες, επιμένουν να κρατούν ζωντανές τις διαιρέσεις του παρελθόντος».

Για το θέμα θέση οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρα και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής.

*Η ανακοίνωση αναφέρει σε όλα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του αναγνώστηκε στη μεγάλη πλειοψηφία των τζαμιών, μετά από «εντολή» του ψευδομουφτή, όχι δηλαδή στο 100% των τζαμιών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…