Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Καρναβαλιού προχωρά ο Δήμος Ξάνθης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει Καρναβαλιού προχωρά ο Δήμος Ξάνθης

0

Θα ισχύσουν την Κυριακή 10 Μαρτίου και το τετραήμερο της κορύφωσης των ΘΛΕ


Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι για τη λειτουργική εξυπηρέτηση των εκδηλώσεων των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024 και την αποφυγή της ταλαιπωρίας δημοτών κι επισκεπτών, προγραμματίστηκαν και ισχύουν, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α) Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων, για τις ανάγκες της παιδικής καρναβαλικής παρέλασης, σε τμήμα της 28ης Οκτωβρίου, από το ύψος της Φειδίου έως την πλατεία Δημοκρατίας, από τις 09:30 έως το τέλος της εκδήλωσης.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παιδική καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 στις 15:00, οπότε η απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, ενδέχεται να ισχύσει για αυτή την ημέρα.

Β) Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Βασιλίσσης Σοφίας, έως το ύψος της γέφυρας του Κόσυνθου, από τις 19:00 έως τις 03:00.

Γ) Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων, για τις ανάγκες της νυχτερινής καρναβαλικής παρέλασης, σε τμήμα της 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της Φειδίου έως την πλατεία Δημοκρατίας, από τις 16:30 έως το τέλος της εκδήλωσης.

Δ) Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων, για τις ανάγκες της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, στην 28ης Οκτωβρίου (από το  ύψος  της  Τζαβέλα), έως την πλατεία Δημοκρατίας, στην Βασιλέως Κων/νου, στη Βασιλίσσης Σοφίας (έως το ύψος της Έβρου), από τις 09:00 έως το τέλος της εκδήλωσης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη καλεί το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

«Η αγωνιστική στάση όλων μας θα τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη θυσία των πρωτοπόρων του …