Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ευρεία σύσκεψη με θέμα τον Τουρισμό στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τον Τουρισμό στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

0

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης καταγράφηκαν οι θέσεις, οι απόψεις και οι προτάσεις των ξενοδόχων


Ευρεία σύσκεψη με θέμα τις τουριστικές προοπτικές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη στην Κομοτηνή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Θάσου Πάρης Παρασχούδης, Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης, Δράμας Άγγελος Καλλίας και Θράκης Απόστολος Παλακίδης καθώς και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Παναγιώτης Αρχοντής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αντώνης Πατακάκης, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΑΜΘ σχετικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης καταγράφηκαν οι θέσεις, οι απόψεις και οι προτάσεις των ξενοδόχων, έτσι όπως καταγραφεί από τα θεσμικά όργανα που εκπροσωπούν και με στόχο πάντα την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της κάθε Περιφερειακής Ενότητας αλλά και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνολικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…