Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3ο βραβείο στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» για τον μαθητή του ΑΞΙΟΝ Ξάνθης Μουμίν Αλτάρ- Καάν

3ο βραβείο στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» για τον μαθητή του ΑΞΙΟΝ Ξάνθης Μουμίν Αλτάρ- Καάν

0

Το Παράρτημα Ξάνθης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όσους έλαβαν μέρος στις 24 Φεβρουαρίου 2024


Το Παράρτημα Ξάνθης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Ξάνθης που έλαβαν μέρος στις 24 Φεβρουαρίου 2024 στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».

Επίσης, συγχαίρει ιδιαίτερα τον μαθητή Μουμίν Αλτάρ- Καάν της Γ’ Λυκείου του Ιδιωτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ Ξάνθης για την κατάκτηση του Γ’ βραβείου για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Του εύχεται καλή επιτυχία και στον προκριματικό διαγωνισμό για την στελέχωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Μαθητικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Διεθνή και στην Βαλκανική Ολυμπιάδα.

Ο προκριματικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα, στο 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αθηνών, Τιμολέοντος Φιλήμονος 30-32 & Έλενας Βενιζέλου, Αθήνα.

Η βράβευση των επιτυχόντων της 41ης Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στην Αθήνα σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα στην ιστοσελίδα της Ε.Μ.Ε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…