Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις «7 Έλληνες μουσικοί στο στερέωμα του κόσμου» με την έμπνευση των μαθητών

«7 Έλληνες μουσικοί στο στερέωμα του κόσμου» με την έμπνευση των μαθητών

0

Στο πλαίσιο της πολύωρης παράστασης του Δημοτικού ΑΞΙΟΝ κατά το Open School 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολύωρη παράσταση του Δημοτικού ΑΞΙΟΝ κατά το Open School 2022 «7 Έλληνες μουσικοί στο στερέωμα του κόσμου» το βράδυ της Τετάρτης.

Ευθύς αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης ο διευθυντής του σχολείου, Σταύρος Λίτσας σε σχετική  ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτύπωσε τις εντυπώσεις του και συνεχάρη εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Όπως σημείωσε: «Ίσως ήταν συμβολικά μια ιδιαίτερη βραδιά και για τη μνήμη του Ξανθιώτη Μάνου Χατζιδάκι που πέθανε την ίδια μέρα του Ιουνίου το 1994».

Στη συνέχεια, συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους μαθητές κάθε τάξης για τα project που ετοίμασαν.

Ειδικότερα, είπε:«Συγχαρητήρια σε όλους που έστησαν όλο αυτό το σκηνικό στην πλατεία του σχολείου. Συγχαρητήρια στον ακούραστο κ. Φώτη και για τα εξαιρετικά φωτογραφικά έργα που θα στολίσουν πλέον το Δημοτικό μας. Ευχαριστίες σε όλους τους γονείς για τα τόσα καλούδια. Ευχαριστίες στις δύο εξαιρετικές μουσικούς κυρίες: Ευαγγελία Γκουγκούλη στο πιάνο και Ριψιμέ Ντανελιάν στο τραγούδι, έκπληξη η συμβολή τους που προσέφερε ένα άλλο ηχητικό χρώμα με τις εκτελέσεις μουσικών θεμάτων».

Τέλος, κατέληξε τονίζοντας πως ακολουθεί απολογισμός του έργου και σχεδιασμοί για την επόμενη χρόνια ευχόμενος καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή σχολική χρονιά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…