Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ξάνθης “Ανατολική Δύναμη” τίμησε τα αστέρια του

Ο Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ξάνθης “Ανατολική Δύναμη” τίμησε τα αστέρια του

0

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας το Σάββατο


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 η εκδήλωση της ετήσιας κοπής βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ξάνθης “ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” στην αίθουσα εκδηλώσεων ΔΙΟΓΕΝΗΣ στη Ξάνθη με την συμμετοχή μελών, προπονητών, αθλητών, γονέων και φίλων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ.Ταρενίδης Αναστάσιος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της κυρίας Γρηγοριάδου Κωνσταντίνας, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός του Αντιδημάρχου κ. Ταρενίδη. Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο προπονητής του Συλλόγου κ. Ιωάννης Θεοδώρου παρουσιάζοντας τους αθλητές που διακρίθηκαν για τις αγωνιστικές αλλά και σχολικές τους επιδόσεις το έτος 2023.

Τίμησε ξεχωριστά βραβεύοντας τους χορηγούς του Συλλόγου κατά το έτος 2023, τις εταιρίες “ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΙΜΗΣ” και “SMARTFOODS” οι οποίες έντυσαν τους αθλητές με αθλητικά μπουφάν και αθλητικές φόρμες αντίστοιχα.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι κάτωθι αθλητές:

  1. ΝΤΑΒΤΙΑΝ ΣΤΕΛΛΑ, Χάλκινο Πανελλήνιο μετάλλιο στις Νεάνιδες, Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στους προκριματικούς αγώνες ΕΤΑΒΕ, Βράβευση για τις σχολικές επιδόσεις της.
  2. ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Χάλκινο μετάλλιο στο European Club Championships 2023 στη Σόφια Βουλγαρίας και Χάλκινο μετάλλιο στο Multi European Games στη Βοσνία
  3. ΠΕΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 2 Χρυσά και 1 Χάλκινο μετάλλιο στους προκριματικούς αγώνες ΕΤΑΒΕ και είσοδος στα Κλιμάκια της ΕΤΑΒΕ για το έτος 2024 και Χάλκινο μετάλλιο στο 14th “HEREYA OPEN” Βουλγαρίας.
  4. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Χρυσό μετάλλιο στο 14th “HEREYA OPEN” Βουλγαρίας, Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στους προκριματικούς αγώνες ΕΤΑΒΕ, Χρυσό μετάλλιο στο Διασυλλογικό της ΕΤΑΒΕ)
  5. ΤΣΙΝΑΡΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, Ασημένιο μετάλλιο στους προκριματικούς αγώνες ΕΤΑΒΕ, Βράβευση για την εισαγωγικής της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
  6. ΤΣΙΝΑΡΙΔΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, 2 Χάλκινα μετάλλια στους προκριματικούς αγώνες ΕΤΑΒΕ, Ασημένιο μετάλλιο στο Διασυλλογικό της ΕΤΑΒΕ)
  7. ΓΑΡΟΥΦΑ ΙΩΑΝΝΑ, Χρυσό μετάλλιο στο Διασυλλογικό της ΕΤΑΒΕ
  8. ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΟΥ ΖΩΗ, Ασημένιο μετάλλιο στο Διασυλλογικό της ΕΤΑΒΕ
  9. ΜΙΓΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Χάλκινο μετάλλιο στο 14th “HEREYA OPEN” Βουλγαρίας

Επίσης, η ΤΣΙΝΑΡΙΔΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ανακηρύχθηκε από τον προπονητή Ιωάννη Θεοδώρου ως την πιο μαχητική αθλήτρια για το έτος 2023.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας της αγωνιστικής ομάδας έτυχε η αθλήτρια ΝΤΑΒΤΙΑΝ ΣΤΕΛΛΑ, ενώ το φλουρί από όλους τους παρευρισκόμενους έτυχε ο αθλητής ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Από τον προπονητή Ιωάννη Θεοδώρου και την προπονήτρια Ματίνα Κατικιώτη ,παρουσιάστηκε η νέα και ενισχυμένη αγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα εκπροσωπήσει τον Σύλλογο στις αγωνιστικές αποστολές το έτος 2024 . Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απονομή έγχρωμων ζωνών στους επιτυχόντες αθλητές-τριες στις προαγωγικές εξετάσεις.

Το Δ.Σ και οι προπονητές του συλλόγου ευχαρίστησαν όλους όσοι στήριξαν την εκδήλωση και όσους παρευρέθηκαν και ευχήθηκαν το 2024 να είναι δημιουργικό και με πολλές επιτυχίες για όλους.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…