Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο δήμαρχος Αβδήρων και η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης συνάντησαν την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ)

Ο δήμαρχος Αβδήρων και η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης συνάντησαν την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ)

0

Το ΕΑΑΣ συνάντησε σε ξεχωριστές περιπτώσεις τους δύο εκλεγμένους


Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ξάνθης της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Κουτσαϊμάνης, ο Αντιπρόεδρος Υποστράτηγος ε.α. Ιορδάνης Χατζηνικολάου και τα μέλη Ταξίαρχος ε.α. Νικόλαος Αραμπατζής και Σχης ε.α. Μιχαήλ Παπανικολάου επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά τον Δήμαρχο Αβδήρων Γεώργιο Τσιτιρίδη με την ευκαιρία της ανανέωσης της θητείας του, για αλληλογνωριμία με τα νέα μέλη των Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης και εξεύρεση κοινών τομέων δράσεων. Παρών στη συγκέντρωση και το μέλος του Παραρτήματος και νυν Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Αβδήρων, Τχης ε.α. Στέφανος Μήτσιος.



Χθες Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου η ΕΑΑΣ συνάντησε και την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων της καθηκόντων.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΤΣ ΕΑΑΣ Ξάνθης, αφού ευχήθηκαν στην κα Αντιπεριφερειάρχη  καλή επιτυχία στο έργο της, την ενημέρωσαν για τις δράσεις του Παραρτήματος και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βουλή: Σε ιδιώτες η διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία;

Ομαδικά πυρά εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ Επιμέλεια: Παύλος Μ…