Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα ΙΕΠ: Πρόσκληση για άμισθες ομάδες εργασίας με αντικείμενο την επικαιροποίηση του υλικού των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων

ΙΕΠ: Πρόσκληση για άμισθες ομάδες εργασίας με αντικείμενο την επικαιροποίηση του υλικού των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων

0

Από 20.02 και ώρα 13:00 έως 29.02 και ώρα 13:00 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Μητρώο του ΙΕΠ


Πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς που έχουν εγγραφεί μέλη του Ανοικτού Μητρώου Εκπαιδευτικών, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να ενταχθούν σε ομάδες εργασίας που θα ασχοληθούν αμισθί με την κριτική μελέτη, την αξιολόγηση και την επικαιροποίηση του εκπαιδευτικού υλικού των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, απευθύνει το ΙΕΠ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο το ΙΕΠ είχε απευθύνει Πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή έχουν υπηρετήσει σε σχολικές μονάδες της δημόσιας ή ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών, για συμμετοχή αμισθί σε Ομάδες Εργασίας του Ι.Ε.Π., που θα συγκροτούνται για την πραγματοποίηση επί μέρους δράσεων του φορέα.

Η πρώτη τέτοια ομάδα συγκροτήθηκε με συμμετοχή 20 Συμβούλων Εκπαίδευσης Πληροφορικής από το Ανοικτό Μητρώο Εκπαιδευτικών. Επικεφαλής αυτής της Ομάδας Εργασίας ανέλαβε ο κ. Νεκτάριος Κοζύρης, Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.  Η ομάδα θα εργαστεί για επικαιροποίηση/ανανέωση του σχολικού βιβλίου Πληροφορικής Γυμνασίου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζεται ο δωρεάν εμβολιασμός παιδιών από το παράρτημα Ρομά του δήμου Ξάνθης

Από τον Ιούλιο του 2023 έως και τον Απρίλιο του 2024 έχουν πραγματοποιηθεί 488 εμβολιασμοί…