Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Oντέρ Μουμίν – Επιστολή 12 στελεχών στον Κασσελάκη

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Oντέρ Μουμίν – Επιστολή 12 στελεχών στον Κασσελάκη

0

Δώδεκα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού Ροδόπης έστειλαν επιστολή προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας τη διαφωνία τους για την εμφάνιση του Oντέρ Μουμίν σε κομματικές συναντήσεις


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει εντός του ΣΥΡΙΖΑ η εμφάνιση σε κομματικές συναντήσεις του Οντέρ Μουμίν, μειονοτικού πρώην Δήμαρχου Ιασμού, που είχε την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, και είχε κατηγορηθεί για τις σκληρές θέσεις της τουρκικής πολιτικής στη Θράκη.

Πιο συγκεκριμένα, 12 στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού Ροδόπης έστειλαν επιστολή προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διαφωνώντας με την ένταξή του στο κόμμα. Κίνηση που φαίνεται να απέδωσε καρπούς, καθώς μετά τις αντιδράσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Οντέρ Μουνίν δεν θα συμμετάσχει στο μέλλον σε αντίστοιχες κομματικές συναντήσεις.

Σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη και τους δύο Γραμματείς αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του Οντέρ Μουμίν, μέσω του isyriza, δοκιμάζει τη συνοχή της οργάνωσης στη Ροδόπη, πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία μας στην τοπική κοινωνία και ως εκ τούτου η πολιτική ευθύνη για τις συνέπειες αυτής της επιλογής ανήκει σε όσους την επικύρωσαν».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…