Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τραγικό τέλος για τον 70χρονο που αγνοούνταν

Τραγικό τέλος για τον 70χρονο που αγνοούνταν

0

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και κατέληξε μεταφερόμενος στο νοσοκομείο

Ο 70χρονος γλίστρησε και εγκλωβίστηκε σε χαράδρα και η 60χρονη προσέτρεξε σε βοήθεια γιατί εντοπίστηκαν σε διαφορετικά σημεία

 

Τραγικό τέλος για τον 70χρονο που αγνοούνταν μαζί με την 60χρονη σύζυγό του από το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου. Μετά τον εντοπισμό τους, το μεσημέρι της Δευτέρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ και κατέληξε λίγο αργότερα μεταφερόμενος στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε πρώτα η 60χρονη κοντά στο Δασικό χωριό και στην συνέχεια ο 70χρονος σύζυγός της, ο οποίος ήταν εγκλωβισμένος μετά από πτώση σε απόκρημνη περιοχή. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν τραυματισμένος. Στήθηκε έτσι η επιχείρηση απεγκλωβισμού του και μεταφοράς του στο νοσοκομείο από την 4η ΕΜΑΚ.

Η βόλτα του ζευγαριού που κατέληξε σε τραγωδία

Το ζευγάρι είχε βγει την Κυριακή για βόλτα με το αυτοκίνητό του, το οποίο όμως κόλλησε σε λασπωμένο δρόμο. Στη συνέχεια το εγκατέλειψαν και προσπάθησαν να επιστρέψουν με τα πόδια στο Λειβαδίτη είτε στο Δασικό χωριό.

Ο 70χρονος γλίστρησε και εγκλωβίστηκε σε απόκρημνη περιοχή και η σύζυγός του προσέτρεξε σε βοήθεια γιατί εντοπίστηκαν σε διαφορετικά σημεία. Η κινητοποίηση προς ανεύρεσή τους ήταν μεγάλη από την Πυροσβεστική, Αστυνομία, Κυνηγετικό σύλλογο και εθελοντικές ομάδες διάσωσης. Η 60χρονη είναι ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…