Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μετονομάζεται η Συνεταιριστική Ασφαλιστική σε Syndea

Μετονομάζεται η Συνεταιριστική Ασφαλιστική σε Syndea

0

Το 50,55% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ανήκει σε δυναμικές ελληνικές συνεταιριστικές ενώσεις και τράπεζες και το υπόλοιπο 49,45% ανήκει σε κορυφαίες ευρωπαϊκές συνεταιριστικές ασφαλιστικές εταιρίες

Τη νέα της εταιρική ταυτότητα και το όραμά της για τη νέα εποχή, στην οποία εισέρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, νέες ιδέες και σύγχρονο εταιρικό προφίλ, παρουσίασε η Συνεταιριστική Ασφαλιστική σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,

Το 50,55% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ανήκει σε δυναμικές ελληνικές συνεταιριστικές ενώσεις και τράπεζες και το υπόλοιπο 49,45% ανήκει σε κορυφαίες ευρωπαϊκές συνεταιριστικές ασφαλιστικές εταιρίες, εκ των οποίων η UnipolSai από την Ιταλία, η Macif από τη Γαλλία και η P&V από το Βέλγιο, που προσφέρουν τεχνογνωσία και υποστήριξή σε κάθε στρατηγικό βήμα της.

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) Κώστας Καραμανλής ανέφερε ότι στη δύσκολη τρέχουσα συγκυρία που βιώνουμε ο ασφαλιστικός κλάδος καλείται να αποτελέσει πυλώνα στήριξης στην οικονομία και ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα.

Στις ομιλίες τους τόσο ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αλέξανδρος Κοντός όσο και ο CEO κ. Δημήτρης Ζορμπάς ανέλυσαν τους λόγους που υπαγόρευσαν την αλλαγή εταιρικής ταυτότητας και το όραμα της εταιρίας, τονίζοντας ότι οι θεμελιώδεις αξίες της παραμένουν αναλλοίωτες και θα διέπουν πάντα τις σχέσεις της με όλα τα εμπλεκόμενα κοινά (μετόχους, πελάτες, συνεργάτες, εποπτικές αρχές, κοινωνία).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό:

  • ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, πρώην Πρωθυπουργός, με την ιδιότητά του ως Προέδρου Δ.Σ της νέας εταιρικής ταυτότητας
  • ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας,
  • ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης και
  • ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…