Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Έως σήμερα 24/1 οι αιτήσεις για τις 10 προσλήψεις στο Δήμο Αβδήρων

Έως σήμερα 24/1 οι αιτήσεις για τις 10 προσλήψεις στο Δήμο Αβδήρων

0

Ο δήμος Αβδήρων ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών: ενός (1) ΔΕ ΒΟΗΘΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Πολιτισμού και εννέα (9) ΥΕ Εργάτες για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας έτους 2024.

Αναλυτικά:

Ειδικότητα Φορέας θέσεις
ΔΕ Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου ΚΚΠΑ Αβδήρων 1
ΥΕ Εργατών Τμήμα Περιβάλλοντος& Καθαριότητας Δ. Αβδήρων 9

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Αιτήσεις υποβάλλονται από 18-01-2024 έως και τις 24-01-2024, στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Αβδήρων.



Δύο προσλήψεις στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ΑΜΘ

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αν. Μακεδονίας – Θράκης προκήρυξε δύο θέσεις με σύμβαση 34 μηνών

Αναλυτικά:

Φορέας ειδικότητα χρόνος απασχόλησης θέσεις
Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ΑΜΘ ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού 34 μήνες 1
Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ΑΜΘ ΠΕ Πληροφορικής 34 μήνες 1


ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων 25-45 ετών


Τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:00 ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο καινοτόμο «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων, ηλικίας 25 έως 45 ετών» που στοχεύει στην κατάρτιση 10.000 ανέργων και στη δημιουργία 7.500 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Οι επιχειρήσεις που θα απασχολήσουν ανέργους για 6 μήνες σε νέα θέση εργασίας θα λάβουν επιχορήγηση έως 100% του συνολικού κόστους (μισθού και εισφορών), με ανώτατο όριο τα 6.132 ευρώ.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά είτε μέσω της πλατφόρμας e-services της ΔΥΠΑ (dypa.gov.gr) είτε μέσω gov.gr στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/apaskholese-prosopikou/summetokhe-epikheireseon-ergodoton-se-programmata-katartises-anergon

Μετά την υποβολή της αίτησης, οι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα υποδείξουν στην επιχείρηση υποψηφίους με τα απαιτούμενα προσόντα που δήλωσε η επιχείρηση.

Κατόπιν, η επιχείρηση θα προεπιλέξει τον ωφελούμενο, ο οποίος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα ταχύρρυθμης εξ αποστάσεως κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών σε πράσινες ή ψηφιακές δεξιότητες επιλογής του. Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, η επιχείρηση θα προχωράει στην πρόσληψη του ανέργου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος απασχόλησης ανέρχεται στα 41.331.600 € και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Για τη Δημόσια Πρόσκληση και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/proghrammata-anoikhta



ΑΣΕΠ: Αιτήσεις τώρα για 152 προσλήψεις διοικητών στα νοσοκομεία

Από χθες οι αιτήσεις για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ διοικητών και αναπληρωτών διοικητών σε νοσοκομεία της χώρας

Ξεκίνησαν χθες 23/1 οι αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για 152 προσλήψεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητικών σε 95 νοσοκομεία και την κάλυψη θέσεων στον τομέα της Υγείας.

Οι υγειονομικές περιφέρειες στις οποίες θα γίνουν οι προσλήψεις είναι οι εξής:

Αττικής

Πειραιώς-Αιγαίου

Μακεδονίας, Μακεδονίας-Θράκης

Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος

Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων

Ηπείρου-Δυτικής Ελλάδος και Κρήτης

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα που περιγράφονται στην παρούσα πρόσκληση και δεν έχουν κωλύματα διορισμού.

Σε περίπτωση διορισμού δημοσίων υπαλλήλων, μόνιμων ή με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, τα καθήκοντά τους σε οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο ή σε νομικά πρόσωπα του δημοσίου τομέα, αναστέλλονται κατά το χρονικό διάστημα άσκησης των καθηκόντων τους στις ανωτέρω θέσεις.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει την 1η Φεβρουαρίου και ώρα 14:00.


Στον «πάγο» οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στα νοσοκομεία, νέα ημερομηνία αιτήσεων

Νέα προθεσμία αιτήσεων στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 5Κ2023 που αφορά μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία.

Στον πάγο για λίγες ημέρες οι αιτήσεις για τις 775 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία μέσω ΑΣΕΠ, λόγω προβλημάτων κατά τη διαδικασία των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Όπως ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ η υποβολή αιτήσεων διακόπτεται από σήμερα και αρχίζει εκ νέου την 12η Φεβρουαρίου.



Προσλήψεις ΑΣΕΠ: Μεγάλη πιθανότητα διορισμού στην 3ΓΒ2023 για 4.276 θέσεις

Μεγάλη πιθανότητα διορισμού στην προκήρυξη ΑΣΕΠ 3ΓΒ2023 έχουν οι επιτυχόντες του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού.

Πιθανότητα διορισμού για έναν στους τρεις υποψηφίους της μεγάλης προκήρυξης του ΑΣΕΠ 3ΓΒ2023 που αφορά 4.276 μόνιμες προσλήψεις σε 107 φορείς του δημοσίου σε όλη τη χώρα.

Στην 3ΓΒ2023 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή 12.691 ΠΕ, επιτυχόντες του μεγάλου πανελλήνιου διαγωνισμού.

Οι πιθανότητες αυξάνονται για όσους επιθυμούν να διοριστούν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του DNEWS, οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα είναι περίπου 9.700 από  12.690 υποψηφίους.

Καθώς εκκρεμούν ακόμα 3.000 αιτήσεις και λόγω του ότι βρίσκονται στον δρόμο και άλλες προκηρύξεις που αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων, το σίγουρο είναι ότι όσοι δεν προλάβουν να υποβάλουν άμεσα την αίτηση πριν την λήξη της καταληκτικής ημερομηνίας, δίνουν την ευκαιρία σε όσους έχουν ήδη κάνει αίτησή για άμεσο διορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι το ΑΣΕΠ, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των υποψηφίων, έδωσε δεύτερη παράταση μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή υποβολή αιτήσεων, προς αποφυγή προβλημάτων λόγω φόρτου του συστήματος στο μητρώο.


Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…