Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απάντηση Κούλογλου σε Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται κάθε μέρα»

Απάντηση Κούλογλου σε Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται κάθε μέρα»

0

«Αν δεν υπήρχε Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου


Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το tvxs για να καταστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ, που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη», απαντά ο Στέλιος Κούλογλου στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά του ευρωβουλευτή με αφορμή δημοσίευμα της σελίδας tvxs.

«Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ. Που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη. Κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε Κασσελάκης, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου στην απάντησή του.

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης, αναφερόμενος σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tvxs όπου γίνεται λόγος για «εντολή να κατέβουν από το κτίριο της Κουμουνδούρου όλες οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα», διέψευσε την πληροφορία ασκώντας κριτική στον κ. Κούλογλου.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στον Στέλιο Κούλογλου «της κλεμμένης έδρας», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για εκτέλεση της εντολής Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ, να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ».

«Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες (σ.σ. αφίσες του Αλέξη Τσίπρα). Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα, διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη» τονίζει σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βουλή: Σε ιδιώτες η διαχείριση των υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία;

Ομαδικά πυρά εξαπέλυσε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ Επιμέλεια: Παύλος Μ…