Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ανεμοστρόβιλος έπληξε το Αμόριο Σουφλίου

Ανεμοστρόβιλος έπληξε το Αμόριο Σουφλίου

0

Σοβαρές ζημιές σε στέγες σπιτιών


Σοβαρές ζημιές προκάλεσε στο Αμόριο Σουφλίου ανεμοστρόβιλος που χτύπησε την περιοχή τα ξημερώματα της Kυριακής.

Ο ανεμοστρόβιλος είχε μεγάλη ένταση και σύμφωνα με το evros-news.gr ξεκίνησε από την είσοδο του χωριού και κινήθηκε παράλληλα στην εθνική οδό, τον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, όπου έπληξε τα πάντα σε μια απόσταση αρκετών μέτρων.

Το ασυνήθιστο για την περιοχή φαινόμενα, ξήλωσε τις στέγες σπιτιών που είναι οι περισσότερες κεραμοσκεπές, δέντρα, παρέσυρε κάδoυς, έσπασε πινακίδες και τζάμια, ενώ σκόρπισε παντού αντικείμενα.

Στο σημείο βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος Ορφέα του δήμου Σουφλίου Μιχάλης Πιτιακούδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δαρούσης και ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Χριστοδούλου, που έκαναν αυτοψία στην περιοχή.


 



 

Από νωρίς ξεκίνησαν οι καθαρισμοί

Άμεσα κάλεσαν συνεργεία του δήμου Σουφλίου και με μηχανήματα ξεκίνησε ο καθαρισμός της περιοχής από τα υλικά και τα σπασμένα δέντρα. Παράλληλα κλήθηκαν  οι μηχανικοί του δήμου Σουφλίου για μια πρώτη καταγραφή των ζημιών.

Με βάση αυτή θα υποβληθεί αίτημα για αποκατάσταση και αποζημιώσεις. Οι ζημιές είναι πολλές στις στέγες των σπιτιών με τους κατοίκους να είναι ανήσυχους καθώς βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…