Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Την Κύπρο επισκέφθηκαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης

Την Κύπρο επισκέφθηκαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης

0

Οι φιλοξενούμενοι έλαβαν μέρος σε εκδηλώσεις του σχολείου, όπως επίσης και διαλέξεις με θέμα την ασφαλή πλοήγηση και τη σωστή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης


Από τη Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία καθηγητών και μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης, φιλοξενήθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου από το Λύκειο «Άγιος Γεώργιος», στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με θέμα: Computers in our life.

Οι φιλοξενούμενοι έλαβαν μέρος σε εκδηλώσεις του σχολείου, όπως επίσης και διαλέξεις με θέμα την ασφαλή πλοήγηση και τη σωστή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση στην πόλη της Λάρνακας, της Λευκωσίας και των Λευκάρων, ενός χωριού όπου ανθίζει η τέχνη της αργυροχοΐας αλλά και το λεγόμενο «λευκαρίτικο κέντημα». Οι μαθητές επισκέφθηκαν το μουσείο υπολογιστών, μαθαίνοντας την ιστορία και την εξέλιξη αυτών.

Με αυτή τη συνάντηση ολοκληρώθηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μαθητές και καθηγητές επέστρεψαν έχοντας αποκτήσει όμορφες εμπειρίες, ανταλλάσσοντας καλές πρακτικές και ενδυναμώνοντας τις φιλικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν.

Οι καθηγήτριες:

Καλλίδου Άννα, Κλειτσιώτη Χρυσούλα, Χαμπηλομάτη Παναγιώτα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη καλεί το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

«Η αγωνιστική στάση όλων μας θα τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη θυσία των πρωτοπόρων του …