Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι πρώτοι κρατούμενοι από το Σωφρονιστικό κατάστημα Κομοτηνής μεταφέρθηκαν στις φυλακές Νικηφόρου Δράμας

Οι πρώτοι κρατούμενοι από το Σωφρονιστικό κατάστημα Κομοτηνής μεταφέρθηκαν στις φυλακές Νικηφόρου Δράμας

0

Μιλώντας πρόσφατα  στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, σημείωσε πως «έγινε πράξη μια υποχρέωση της πολιτείας, που άργησε σχεδόν 20 χρόνια»


Οι πρώτοι κρατούμενοι από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κομοτηνής μεταφέρθηκαν στις Φυλακές του Νικηφόρου  Δράμας που ξεκίνησαν να λειτουργούν.

Μιλώντας πρόσφατα  στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, σημείωσε πως «έγινε πράξη μια υποχρέωση της πολιτείας, που άργησε σχεδόν 20 χρόνια», αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του Σωφρονιστικού καταστήματος στο Νικηφόρο της Δράμας, το οποίο θα αποσυμφορήσει όχι μόνο τις Φυλακές της Θράκης, αλλά και των Σερρών.

Επι πλέον πρόσθεσε πως θα γίνουν παρεμβάσεις στο κτίριο των Φυλακών της Κομοτηνής, για την εξασφάλιση όρων υγιεινής και  ασφάλειας σε Σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατούμενους Ο κ. Κατσαφάδος ερωτηθείς και για το Τμήμα Μεταγωγών, απάντησε πως μέσα στο 2024 θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…