Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ξάνθη φέρνουν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ξάνθη φέρνουν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία

0

Οι τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 10 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 20:00


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης ενέκρινε τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ξάνθης ένεκα πραγματοποίησης χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

  1. Θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Ξάνθης οι εν λόγω εκδηλώσεις, όπως αυτές περιγράφονται στο ανωτέρω (γ) σχετικό έγγραφο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων, όπως και η στάση και η στάθμευση αυτών, στην οδό 28ης Οκτωβρίου από την πλατεία Ελευθερίας έως και την πλατεία Δημοκρατίας.
  2. Η ισχύς των περιορισμών της κυκλοφορίας ορίζεται από 17:00 έως την 20:00 ώρα της 10/12/2023 ημέρα Κυριακή και κατά τούτο το χρονικό διάστημα, να ληφθούν εκ των υπευθύνων όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και της κυκλοφορίας των οχημάτων, με σκοπό την πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης.
  3. Η κίνηση όλων των οχημάτων να διεξάγεται από παράπλευρες οδούς. Εξαιρείται μόνο η κίνηση οχημάτων έκτακτης ανάγκης για άκρως σοβαρούς λόγους που άπτονται των αρμοδιοτήτων – καθηκόντων τους.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…