Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Το χρονικό της υπόθεσης της 19χρονης Αϊσέ

Το χρονικό της υπόθεσης της 19χρονης Αϊσέ

0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης για την αδικοχαμένη Αϊσέ


Εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας μία εβδομάδα μετά το τραγικό συμβάν


Νέα στοιχεία ρίχνουν περισσότερο φως στη θανατηφόρα παράσυρση της 19χρονης στην Ξάνθη, η οποία συνέβη την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι συγκεκριμένες πληροφορίες καταδεικνύουν τις ασυνέπειες στην κατάθεση του αστυνομικού, ο οποίος ενώ είχε παρασύρει την άτυχη 19χρονη με το αυτοκίνητο, δήλωνε σε περαστικούς, αλλά και συναδέλφους του, αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μάλιστα προκύπτουν οι ακόλουθες προσθήκες -επισημάνσεις αναφορικά με την σύγχυση στο σκηνικό της τραγωδίας:

  1. Ο αστυνομικός έμεινε στην περιοχή μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο και στη συνέχεια, έφυγε από το σημείο και επέστρεψε σπίτι του, όταν προφανώς κατάλαβε πως τα ίχνη του αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν, πήγε σε αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.
  2. Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τα όσα έγιναν.
  3. Όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΕΚΑΒ, ο αστυνομικός τηλεφωνεί στο ΕΚΑΒ στις 19:03 το απόγευμα.
  4. Έξι λεπτά αργότερα φτάνει στο σημείο ασθενοφόρο και στις 19:19 λεπτά, η κοπέλα παραλαμβάνεται από γιατρούς στο γενικό νοσοκομείο της Ξάνθης.
  5. Όπως όλα δείχνουν ο 34χρονος αστυνομικός έγινε καπνός πριν φτάσουν στο σημείο συνάδελφοί του. Επίσης, σε όλους όσοι εκείνα τα δραματικά λεπτά τον είχαν πλησιάσει, είχε πει πως ήταν περαστικός από το σημείο, που αποφάσισε να πλησιάσει όταν είδε από μακριά μια κοπέλα να τραυματίζεται.
  6. Δυο μέρες μετά την παράσυρση και ενώ η 19χρονη χαροπάλευε, ο 34χρονος αποφασίζει να παραδοθεί. Παραδέχεται πως εκείνος χτύπησε την κοπέλα και επαναλαμβάνει πως δεν την εγκατέλειψε. Αν και γνώριζε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει σε μια τέτοια περίπτωση, αποφάσισε, όπως καταγγέλλουν συγγενείς της 19χρονης, να παίξει θέατρο. Ουδέποτε, όπως υποστηρίζει το LiveNews, τους πήρε ένα τηλέφωνο έστω, για να μια συγγνώμη και για μια ερώτηση για την πορεία της υγείας της.
  7. Ο 34χρονος αστυνομικός δηλώνει πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η 19χρονη κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της το μεσημέρι της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου, ενώ οι ελπίδες από την περασμένη Παρασκευή είχαν αρχίσει να λιγοστεύουν.

Οι έρευνες στην Ξάνθη συνεχίζονται, με τον αστυνομικό που όπως αποκαλύπτεται έπαιζε θέατρο μετά την παράσυρση, για να συσκοτίσει τις έρευνες και να αποπροσανατολίσει τους συναδέλφους του, να βρίσκεται πλέον σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, για να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Ξάνθης ζητώντας να μην υπάρξει καμία απόπειρα συγκάλυψης στην υπόθεση που αδιαμφησβήτητα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Αναντίρρητα, όπως προκύπτει, και ιδίως λόγω της εμπλοκής αστυνομικού, θα ήταν χρήσιμη μια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της αστυνομίας προκειμένου να ανακοπούν σενάρια και φημολογίες για το συμβάν που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…