Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δίνει μάχη για την ζωή της η 20χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στον Π. Ζυγό

Δίνει μάχη για την ζωή της η 20χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στον Π. Ζυγό

0

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καβάλας– Ανθρωποκυνηγητό από τις αστυνομικές αρχές για τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού


Είχε βγει βόλτα με το κατοικίδιό της – Την χτύπησε και την άφησε αβοήθητη στην μέση του δρόμου


Δίνει μάχη για τη ζωή της μια 20χρονη κάτοικος Παλαιού Ζυγού που παρασύρθηκε από ένα ΙΧ αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στην μέση του δρόμου. Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των δρόμων προς τον Παλιό Ζυγό και της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγους.

Η άτυχη κοπέλα βγήκε βόλτα με το κατοικίδιό της το βράδυ της Τετάρτης (06/12) όταν συνέβη το τροχαίο. Ο ασυνείδητος οδηγός αφού την χτύπησε την εγκατάλειψε και συνέχισε την πορεία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας της ανησύχησε γιατί άργησε και βγήκε να την αναζητήσει. Ωστόσο την εντόπισε διερχόμενος οδηγός και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καβάλας. Φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού. Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία και ευελπιστεί να τα καταφέρει η κοπέλα και να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ανάγκη για αίμα ομάδος 0 Rh από το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Ξάνθης

Μεγάλη ανάγκη για αίμα έχει προκύψει στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στον Π. Ζυγό.

Αναλυτικά το τμήμα αιμοδοσίας αναφέρει: «Το βράδυ της Τετάρτης η Ξάνθη έζησε ένα δυσάρεστο γεγονός λόγω τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη ενός μικρού κοριτσιού . Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας βαριά τραυματισμένο όπου οι γιατροί μας έδωσαν μια πολύωρη μάχη για να το κρατήσουν στην ζωή. Η αιμοδοσία από την μεριά της διέθεσε, ως όφειλε ,όλα τα αποθέματα αίματος ομάδος 0 Rh αρνητικό προκειμένου να βοηθήσει το έργο των χειρουργών μας. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βοηθούμε τους συμπολίτες μας παρακαλούμε τους εθελοντές αιμοδότες ομάδος 0 Rh αρνητικό να προσέλθουν στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας προκειμένου να αιμοδοτήσουν».

 


Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…