Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βράβευση μαθητών του Γυμνασίου της Νέας Καρβάλης από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη

Βράβευση μαθητών του Γυμνασίου της Νέας Καρβάλης από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη

0

Ο Βασίλης Ζοπόγλου έλαβε το πρώτο βραβείο στον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και ο Θοδωρής Γκίκας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής


Σε μία σεμνή τελετή στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου της Νέας Καρβάλης, με τη συμμετοχή των συμμαθητών τους, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, για τις διακρίσεις τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι μαθητές του Γυμνασίου της Νέας Καρβάλης, Βασίλης Ζοπόγλου και Θόδωρος Γκίκας.

Ο Βασίλης Ζοπόγλου έλαβε το πρώτο βραβείο στον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και ο Θοδωρής Γκίκας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής.

Δηλώσεις:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΠΟΓΛΟΥ: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν σημάδια από πολύ μικρή ηλικία που πρόδιδαν πως έχει ιδιαίτερη έφεση στις θετικές επιστήμες. Όνειρο μου είναι να γίνω καθηγητής Φυσικής. Μέχρι να συμβεί αυτό θα συνεχίσω να παίρνω μέρος σε διαγωνισμούς Φυσικής».

ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΚΙΚΑΣ: «Ξεκίνησα την Αστρονομία από Δ’ Δημοτικού με την παρότρυνση ενός οικείου προσώπου. Άρχισα με τα μαθήματα της σχολής Αστρονομίας που υπάρχει στο Βόλο και με τη βοήθεια του Ομίλου Αστρονομίας της Πάτρας, κατάφερα να προκριθώ στον διαγωνισμό και να περάσω στην Ολυμπιάδα. Επόμενος στόχος μου είναι να εισαχθώ σε κάποια σχολή που να έχει σχέση με την Αστρονομία».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …