Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Σύνθεση και προσφορά Προϊόντων, Υπηρεσιών, Τεχνολογίας και Ιδεών στην KAVALAEXPO 2022

Σύνθεση και προσφορά Προϊόντων, Υπηρεσιών, Τεχνολογίας και Ιδεών στην KAVALAEXPO 2022

0

Διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καβάλας, από τις 7 ως τις 10/10 στο Εκθεσιακό Κέντρο ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΔΥΡΗΣ’’ στη Νέα Καρβάλη Καβάλας

Προϊόντα, Υπηρεσίες, Τεχνολογία και Ιδέες αναδεικνύονται κάτω από μία στέγη στην KAVALAEXPO 2022 από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΔΥΡΗΣ’’ στη Νέα Καρβάλη Καβάλας μετά από τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού. Η φετινή έκθεση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας θα πλαισιωθεί από μουσικές εκδηλώσεις και ημερίδες που θα εξάρουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα εκτιμάται πως θα λάβουν μέρος περίπου 200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες σε μία εκθεσιακή επιφάνεια  4.029 τ.μ.. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Μικρή μνεία στη διοργάνωση

Το Επιμελητήριο Καβάλας ιδρύθηκε στην Καβάλα το 1918. Στο Μητρώο Επωνυμιών του είναι καταχωρισμένες περίπου 13.500 ενεργές επιχειρήσεις. Αξιοσημείωτο είναι πως διοργανώνει από το 1993 την Έκθεση KAVALAEXPO, σκοπός της οποίας είναι η προβολή των προϊόντων των επιχειρήσεων. Από το 2008 η Έκθεση πραγματοποιείται στο  Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης» το οποίο αποτέλεσε το εφαλτήριο της αναβάθμισης του θεσμού της Έκθεσης.

Αναλυτικότερα, οι ειδικότεροι στόχοι της KAVALAEXPO είναι μεταξύ άλλων:

-Η προσέλκυση ακόμα περισσοτέρων εκθετών.

-Η προσέλκυση επισκεπτών από ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου.

-Η διοργάνωση παράλληλων συνεδριακών εκδηλώσεων με θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

-Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης σε ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα και την Βαλκανική Χερσόνησο που θα προσδώσουν στην Έκθεση μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

-Προώθηση χορηγικού πλάνου προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι για την ουσιαστική αναβάθμιση και ανάπτυξη του θεσμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…