Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο ΗΣΑΠ επισκέφθηκε το Γυμνάσιο της Σμίνθης

Ο ΗΣΑΠ επισκέφθηκε το Γυμνάσιο της Σμίνθης

0

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων Αθηνών Πειραιά/ΗΣΑΠ συνδράμει ποικιλοτρόπως το έργο των εκπαιδευτικών και βραβεύει  με χρηματικά έπαθλα και όχι μόνο, τους αριστεύσαντες μαθητές

Το Γυμνάσιο της Σμίνθης, τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί  τους στενούς συνεργάτες και φίλους του, το Σωματείο Συνταξιούχων Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων Αθηνών Πειραιά/ΗΣΑΠ.

Ο ΗΣΑΠ σε μία διαδρομή είκοσι περίπου ετών, στηρίζει το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου, συνδράμει ποικιλοτρόπως το έργο των εκπαιδευτικών και βραβεύει  με χρηματικά έπαθλα και όχι μόνο, τους αριστεύσαντες μαθητές.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της εθιμοτυπίας, διοργανώθηκε και φέτος στο σχολείο η εκδήλωση της βράβευσης των μαθητών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, οι διατελέσαντες διευθυντές στο σχολείο, Δεληγιώργης Κ., Νταουτίδης Πρ., Κοτζαμπασοπούλου Ελ. ,καθώς και η διευθύντρια της ΔΔΕ Ξάνθης, Σιδηροπούλου Μάλαμα.

Η διευθύντρια του σχολείου, Ματσούδη Ζηνοβία και ο σύλλογος των διδασκόντων δήλωσαν:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους παραβρισκόμενους για αυτήν την ξεχωριστή μέρα, που έδωσε την αφορμή στο σχολείο να αναδείξει τον κοινωνικό του ρόλο και να σφραγίσει τις σελίδες του με όμορφες αναμνήσεις».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…