Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ημερίδα σχετικά με την Ορθή Διαχείριση Απορριμμάτων διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας

Ημερίδα σχετικά με την Ορθή Διαχείριση Απορριμμάτων διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας

0

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στις 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης


Ημερίδα σχετικά με την Ορθή Διαχείριση Απορριμμάτων διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας, στο πλαίσιο των δράσεων, τις οποίες υλοποιεί για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των δημοτών του αναφορικά με την ορθολογική διαχείριση απορριμμάτων, και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της Πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020».

Η Ημερίδα, η οποία συμπίπτει με την ολοκλήρωση των δράσεων,  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στις 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης.

Αξιολογώντας το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων ως μείζον ζήτημα που αφορά άμεσα στην ευημερία του τόπου και των δημοτών, στόχος του Δήμου Καβάλας είναι η Ημερίδα να αποτελέσει την αφετηρία της δημιουργίας μίας ισχυρής δικτύωσης ανάμεσα στους Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τη διαμόρφωση πεδίου για γόνιμο διάλογο με διάρκεια, ώστε, μέσω της ανταλλαγής τεχνογνωσίας, καλών πρακτικών και εμπειρίας, να  υπάρξει υψηλό επίπεδο ανταπόκρισης των ΟΤΑ στις απαιτήσεις της εποχής, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν εκπρόσωποι των Συλλογικών Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μουριάδης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας, κ. Κυριάκος Σταυρίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζεται ο δωρεάν εμβολιασμός παιδιών από το παράρτημα Ρομά του δήμου Ξάνθης

Από τον Ιούλιο του 2023 έως και τον Απρίλιο του 2024 έχουν πραγματοποιηθεί 488 εμβολιασμοί…