Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί για το Γεωλογικό Μουσείο στους Τοξότες

Δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί για το Γεωλογικό Μουσείο στους Τοξότες

0

Την πρόσκληση ανακοίνωσε το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Εταιρεία προστασίας και ανάδειξης γεωλογικής κληρονομιάς», Όλγα Χαιροπούλου


Σε δεύτερη συνάντηση όσον αφορά το Γεωλογικό Μουσείο στους Τοξότες Ξάνθης προσκάλεσε του πολίτες της Ξάνθης, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Εταιρεία προστασίας και ανάδειξης γεωλογικής κληρονομιάς», Όλγα Χαιροπούλου. Η εν λόγω συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Μουσείου το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 17:00.

Η κ. Χαιροπούλου αναφέρει: «Γεωλογικό Μουσείο Ξάνθης:  Δεύτερο κάλεσμα

Ένα νέο Μουσείο ξεκινά την λειτουργία του στον Νομό μας. Είναι το «Γεωλογικό Μουσείο», που σιγά σιγά άρχισε να δημιουργείται στους Τοξότες – Ξάνθης, στο παλιό δημοτικό σχολείο. Ένα Μουσείο, που θα εξετάζει την γεωλογική ιστορία της περιοχής, τα πετρώματα που συναντώνται εδώ, τα διάφορα ορυκτά που υπάρχουν, αλλά και την γεωλογική ιστορία της ευρύτερης περιοχής και όλης της Ελλάδας. Ένα Μουσείο, που θα περιέχει απολιθώματα, ορυκτά και πετρώματα, από πολλές περιοχές. Ένα Μουσείο, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, για μαθητές, για ενήλικες, για σπουδαστές, για όλους τους επισκέπτες.

Το Μουσείο, ελπίζουμε να αρχίσει να λειτουργεί τους επόμενους μήνες. Είναι ένα Μουσείο, που πρέπει να αγαπηθεί και να στηριχθεί από όλους τους Ξανθιώτες! Χρειαζόμαστε την δική σας υποστήριξη, όποια θα μπορούσε να προσφερθεί, ηθική, υλική και προπάντων οικονομική!

Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε τους φίλους του Μουσείου, σε μια ενημερωτική συνάντηση, όχι εγκαίνια, το Σάββατο 11/11/2023 στον χώρο του Μουσείου, στις 17:00. Θα θέλαμε να σας δείξουμε την προσπάθεια που κάναμε, να κουβεντιάσουμε για τα διάφορα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ώστε πραγματικά να αρχίσουμε να δεχόμαστε επισκέπτες. Χρειαζόμαστε την στήριξή σας! Σας περιμένουμε!».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη καλεί το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

«Η αγωνιστική στάση όλων μας θα τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη θυσία των πρωτοπόρων του …