Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Παραχωρεί τις εγκαταστάσεις του στα Πηγάδια στην ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟΞ: Παραχωρεί τις εγκαταστάσεις του στα Πηγάδια στην ΕΠΣ Ξάνθης

0

Μετά τις ζημιές που υπέστη το γήπεδο της Ένωσης από την κακοκαιρία του Σαββάτου

Η ΕΠΣ Ξάνθης ανακοίνωσε το κλείσιμο επ’ αόριστον των αθλητικών της εγκαταστάσεων, λόγω των καταστροφών που υπέστησαν από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου,  ενώ κάλεσε σε συνάντηση τους εκπροσώπους των ομάδων υποδομής, την Πέμπτη για να συζητήσουν σχετικά με την  διεξαγωγή του παιδικού πρωταθλήματος.

Στο γηπεδικό πρόβλημα της ΕΠΣ Ξάνθης που προέκυψε μετά την κακοκαιρία του Σαββάτου, έρχεται ο ΑΟΞ να δώσει λύση, παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις στο Le Chalet στα Πηγάδια για το παιδικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης θα παραμείνουν κλειστές επ’ αόριστον.

Παράλληλα ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης με τους εκπροσώπους των τμημάτων υποδομών που συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης στέκεται αρωγός στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης από την ΕΠΣ Ξάνθης μετά τις ζημιές που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις του από την κακοκαιρία του Σαββάτου.

Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Le Chalet είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας στα Πηγάδια για την χρήση τους από την ΕΠΣ Ξάνθης στο πλαίσιο της διεξαγωγής του πρωταθλήματος υποδομών.

Μετά την ξαφνική θεομηνία που έπληξε την Ξάνθη και είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία έντονων προβλημάτων στην περιοχή μας και παράλληλα με κάθε σεβασμό στις ομάδες, τους αθλητές και τους γονείς για την ομαλή εκγύμναση τους , στεκόμαστε δίπλα στις προσπάθειες τους.

Στις δύσκολες στιγμές γινόμαστε όλοι ένα και το ποδόσφαιρο του νομού μας είμαστε σίγουροι πώς θα συνεχίσει ενωμένο με στόχο την εξέλιξη του στα πρότυπα που όλοι μας επιθυμούμε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επτά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Ταεκβοντό της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα έγχρωμων ζωνών Βορείου Ελλάδος Ολοκληρώθηκε το 2ο προκριματικό …