Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πως ερμηνεύουν τα μηνύματα της κάλπης οι πρωταγωνιστές της

Πως ερμηνεύουν τα μηνύματα της κάλπης οι πρωταγωνιστές της

0

Δηλώσεις Τσέπελη, Κοντού, Τσιτιρίδη, Κριτσίνη, Κουρτίδη, Μέτιου, Τοψίδη

 

Μηνύματα για  τις επαναληπτικές εκλογές

 

 

Η αυλαία του α’ γύρου έκλεισε και  ανάμεικτα συναισθήματα διαδέχονται τους πρωταγωνιστές της. Χαρά, ικανοποίηση για το νικηφόρο αποτέλεσμα, ελπίδα και αισιοδοξία για το β΄ γύρο, πικρία για την ήττα. Όλα όμως έχουν αποδέκτη το εκλογικό σώμα και εκφράζουν ευχαριστήριο μήνυμα προς αυτό που προσήλθε στις κάλπες και εξέφρασε τη βούλησή του για το ποιοι θέλει να το διοικούν για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Δήλωση Μανώλη Τσέπελη, για το αποτέλεσμα των εκλογών

Κάναμε έναν ωραίο αγώνα έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους πολίτες του Δήμου Ξάνθης. Οι συνδημότες μας αξιολόγησαν τη δυναμική και την αναπτυξιακή προοπτική της πρότασής μας, κατατάσσοντάς μας πρώτους, σε όλα σχεδόν τα διαμερίσματα του Δήμου μας. Πετύχαμε μια μεγαλειώδη νίκη! Και είναι νίκη ολόκληρης της τοπικής μας κοινωνίας. Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Την επόμενη εβδομάδα συνεχίζουμε με πίστη και αποφασιστικότητα για να διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Δήλωση Στράτου Κοντού

Στη χθεσινή γιορτή της δημοκρατίας, οι πολίτες συμμετείχαν ενεργά και με την ψήφο τους έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη στον συνδυασμό μας και στο όραμα του για μια Ξάνθη Αλλιώς.

Σας ευχαριστούμε θερμά που με την ψήφο σας στείλατε ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής στον Δήμο Ξάνθης. Η στήριξη σας για εμάς είναι ευθύνη, ώστε να εργαστούμε σκληρά για την επίτευξη των κοινών μας στόχων, γιατί η αξία κάθε πολίτη είναι η αδιαμφισβήτητη αρχή μας. Η δέσμευση μας για ένα έργο που θα ενώνει τους πολίτες ενάντια στις λογικές που τόσα χρόνια έβλαψαν τον Δήμο μας, είναι ισχυρή και θα την επισημαίνουμε με κάθε ευκαιρία. Όχι άλλες υποσχέσεις μονάχα ειλικρίνεια.

Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ. Σηκώνουμε τα μανίκια και κάνουμε το μεγάλο βήμα για να φέρουμε τη μεγάλη αλλαγή για την Ξάνθη μας. Η στήριξη σας στις 15 Οκτωβρίου, είναι το κλειδί για να μπορέσουμε να πάμε την Ξάνθη μας εκεί που της αξίζει.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να δημιουργήσουμε μια Ξάνθη δυνατή, μια Ξάνθη νικήτρια, μια Ξάνθη Αλλιώς.

 

Δήλωση δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Αβδήρων που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας μας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους για ακόμη μια φορά και ανέδειξαν το Συνδυασμό μας στην πρώτη θέση με ποσοστό 54.8%.

Οι συνδημότες μας αναγνωρίζοντας το έργο που έχει γίνει αυτή τη δημοτική περίοδο ανέδειξαν το Συνδυασμό μας και πάλι Δημοτική Αρχή, ώστε να συνεχίσουμε για να ολοκληρώσουμε τα σημαντικά έργα υποδομών, προϋπολογισμού 37 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία έχουμε εντάξει σε χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και να υλοποιήσουμε τους στόχους τους οποίους θέσαμε για τα επόμενα χρόνια.

Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και τους υποψήφιους του Συνδυασμού μας για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε.

Να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας για την αγάπη που έδειξαν τόσο σε εμένα όσο και στον Συνδυασμό μας ”ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”.

Δήλωση Αθανάσιου Κριτσίνη

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων και επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» κ. Αθανάσιου Κριτσίνη για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Οι πολίτες των Αβδήρων αποφάσισαν έδωσαν χθες ένα καθαρό αποτέλεσμα.

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στον Δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη και την παράταξή του «Πολίτες σε Δράση» και δηλώνω ότι η παράταξή μας, «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» ως αντιπολίτευση θα τιμήσει τη θέση και την αποστολή στην οποία την ενέταξαν οι πολίτες των Αβδήρων ασκώντας το ρόλο της δημιουργικά προς όφελος του τόπου.

Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω, όσους συνδημότες μας εμπιστεύτηκαν, τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους που δώσαμε μαζί μια καθαρή μάχη, και τέλος όλους τους συνεργάτες του γραφείου μου που ακούραστα δούλεψαν νύχτα και μέρα αλλά και τους δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν στην εκλογική διαδικασία.

Δήλωση Κωνσταντίνου Κουρτίδη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της Ξάνθης, για το μοναδικό ποσοστό πάνω από 50%, που μας έδωσαν. Ακόμη ο συνδυασμός μας πήρε μία ισχυρή πρωτιά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, πλην όμως οδηγούμαστε σε επαναληπτικές εκλογές στις 15 Οκτωβρίου 2023 και έτσι δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την Περιφέρειά μας, για να πάμε μπροστά και να την κάνουμε μεγάλη. Σας καλούμε να μας βοηθήσετε σ’ αυτό το δίκαιο αγώνα μας. Συνεχίζουμε μαζί.

Δήλωση του επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης και υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες της Περιφέρειάς μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία καθώς επίσης όλους τους υποψηφίους της παράταξής μας. Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε! Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη!

Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση είμαστε η μεγαλύτερη παράταξη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με διαφορά 7% και περισσότερες από 21.000 ψήφους!

Την ερχόμενη Κυριακή θα κληθούμε ως κοινωνία και ως πολίτες να επιλέξουμε Περιφερειάρχη, τον άνθρωπο που θα έχει την ευθύνη της αναπτυξιακής προσπάθειας που χρειάζεται ο τόπος μας.

Σε αυτήν την κρίσιμη επιλογή για την πορεία του τόπου μας δε χωρούν πειραματισμοί.

Ο Περιφερειάρχης οφείλει να έχει εμπειρία, γνώση και πρόγραμμα. Πρέπει να μπορεί να διοικεί και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις.

Έχω τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν με υπευθυνότητα και θα μας εμπιστευτούν. Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη στις 15 Οκτωβρίου. Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!

Δήλωση του επικεφαλής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Χριστόδουλου

Πριν και πάνω από όλα, ευχαριστούμε όλες και όλους για την στήριξη που έδειξαν στην μοναδική ανεξάρτητη παράταξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ο α’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ολοκληρώθηκε αποδίδοντας στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ποσοστό 35,33%.

Το ποσοστό αυτό είναι η ισχυρή λαϊκή εντολή ώστε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και να αποδώσουμε την Περιφέρεια ΑΜΘ στην πραγματική λαϊκή βούληση και όχι στην κατευθυνόμενη ψήφο.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ δημιουργήθηκε και πορεύτηκε χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, με μοναδική υποχρέωση την υπηρεσία προς τους πολίτες της Περιφέρειας μας και αποκλειστικό πρόταγμα το συμφέρον του τόπου και των ανθρώπων του.

Με αυτές τις αρχές δίνουμε τη μάχη του β’ γύρου προκειμένου να καταφέρουμε την ανατροπή και να αποδείξουμε όλοι μαζί, ανεξάρτητα από κόμματα και χρώματα ότι εμείς ορίζουμε το μέλλον του τόπου μας.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ και οι άνθρωποι της, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίζουν μάχες. Το 2019, το ποσοστό που είχε συγκεντρώσει η παράταξη στο α’ γύρο ήταν 30,66% και έγινε 49.23%. Αυτή τη φορά το ποσοστό του 35,33% μπορεί και πρέπει να γίνει 55%.

Στον αγώνα αυτό καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να δηλώσουν ισχυρό παρών την Κυριακή 15/10, για να δώσουμε στην Περιφέρεια μας, την ανάπτυξη που της αξίζει: Την ανάπτυξη που σχεδιάζουμε εμείς για εμάς, εμείς για τον τόπο μας, εμείς για τους ανθρώπους μας.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μητσοτάκης για Μάτι: Δεν έχουν τελεσιδικήσει οι αποφάσεις

Όσον αφορά τον νέο δικαστικό χάρτη, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι αποτελεί ιστορική τομή γ…