Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κοσμοσυρροή στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Στράτου Κοντού

Κοσμοσυρροή στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Στράτου Κοντού

0

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης το απόγευμα της Τετάρτης

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Ειδικότερα, παρουσίασε τους υποψηφίους του στο κατάμεστο από κόσμο αυτόν χώρο. Βαθύτατα συγκινημένος ο κ. Κοντός παίρνοντας τον λόγο, μίλησε για έναν δήμο που αλλάζει σελίδα, έτοιμο να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους νέους μας, για έναν δήμο όπως αξίζει στα παιδιά μας. Στη συνέχεια, τόνισε τις βασικές πτυχές του προγράμματος που προβάλλει ο συνδυασμός «Η Ξάνθη αλλιώς» υπογραμμίζοντας πως θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων.

Καταληκτικά, ο κ. Κοντός ευχαρίστησε για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου κάνοντας ειδική μνεία στην οικογένειά του, στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και σε όλους όσοι στέκονται στο πλευρό του κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα. Κάλεσε, λοιπόν, τον κόσμο να ψηφίσει στις 8 Οκτωβρίου δίνοντας έμφαση στην δύναμη της μαζικής συμμετοχής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…