Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΕΤΑΔ προκήρυξε νέο διαγωνισμό για το Ξενία Ξάνθης

Η ΕΤΑΔ προκήρυξε νέο διαγωνισμό για το Ξενία Ξάνθης

0

Με την ίδια τιμή εκκίνησης στα 50.000 ευρώ

 Έβαλε λουκέτο το Ελισσώ στις αρχές Οκτώβρη

 Νέα προσπάθεια για να μίσθωση του Ξενία Ξάνθης επιχειρεί η ΕΤΑΔ, με νέο διαγωνισμό που προκήρυξε χθες Πέμπτη 19 Οκτωβρίου καθόσον ο προηγούμενος βγήκε άγονος. Άξιο αναφοράς είναι ότι τιμή εκκίνησης ορίστηκε 50.000 € και είναι η ίδια με τον προηγούμενο διαγωνισμό. Η ΕΤΑΔ μαζί με τον Ξενία Ξάνθης προκήρυξε διαγωνισμό και για το Ξενία Τσαγκαράδας με τιμή εκκίνησης 43.000 ευρώ, ενώ έχει 84 κλίνες!

Να σημειώσουμε ότι όπως γράψαμε σε ρεπορτάζ στο φύλλο της 12ης Οκτωβρίου το Ελισσώ όπως το ονόμασε η εταιρεία που το μίσθωνε τα 12 τελευταία χρόνια, πλέον έχει αποχωρήσει βάζοντας λουκέτο στο κτήριο. Δεν λειτουργούν τα καφέ μπαρ και μόνο το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει έως τα μέσα Νοέμβρη για να εξυπηρετήσει τους πελάτες που έχουν κάνει κράτηση έως αυτή την ημερομηνία.

Ο Διευθυντής της εταιρείας κ. Άκης Καραηλιόπουλος χαρακτήρισε «δύσκολη» την επιχείρηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ευοδώθηκε κάποια συμφωνία με την ΕΤΑΔ ώστε να συνεχιστεί η μίσθωση και η εταιρεία αποχώρησε.

Όπως αναφέρεται στο site της ΕΤΑΔ όπου γνωστοποιείται η εκκίνηση νέου διαγωνισμού: «Tο Ξενία Ξάνθης, κυριότητας ΕΤΑΔ, ευρισκόμενο μεταξύ της οδού Βασ. Σοφίας και της οδού Πινδάρου στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, έχει ανεγερθεί εντός οικοπέδου εκτάσεως άνω των 8.500 τ.μ., με εμβαδόν κτισμάτων άνω των 2.700 τ.μ. (πλέον υπογείου, εμβαδού 250 τ.μ.). Η παρούσα δυναμικότητά του ανέρχεται σε 22 δωμάτια – 43 κλίνες, ανήκει στην κατηγορία των 4 αστέρων και διαθέτει εστιατόριο, καφετέρια-μπαρ και αίθουσα συνεδριάσεων/εκδηλώσεων. Τιμή Εκκίνησης:    50.000 €.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…