Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συντριπτική πρωτιά στον Σ. Κασσελάκη με 61,4% έδωσε η Ξάνθη

Συντριπτική πρωτιά στον Σ. Κασσελάκη με 61,4% έδωσε η Ξάνθη

0

Ψήφισαν λιγότεροι από τον α’ γύρο – 38,6% στην Έφη Αχτσιόγλου

 

Γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Γ. Χατζηθεοδώρου: «Το στοίχημα της ενότητας θα το κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ»

 

 

 

Με πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη έκλεισαν οι κάλπες των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη. Μάλιστα το ποσοστό είναι συντριπτικό και υψηλότερο από τον πανελλαδικό που ανήλθε σε 56,69% έναντι 43,31%  της Έφης Αχτσιόγλου.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτος στην Ξάνθη ο Κασσελάκης με 61,4%

Ειδικότερα στην Ξάνθη στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ που διεξάχθηκαν την Κυριακή (24/09)  ο Στέφανος Κασσελάκης αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό  61,4%. Η Έφη Αχτσιόγλου συγκέντρωσε ποσοστό 38,6%

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα Ξάνθης

 

Σ. Κασσελάκης 470 61,4%
Ε. Αχτσιόγλου 296 38,6%

 

Γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Γ. Χατζηθεοδώρου: «Το στοίχημα της ενότητας θα το κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πλέον ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που είναι το κόμμα της  αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι εκλογές ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα διεξήχθηκαν μέσα σε κλίμα πόλωσης και ως εκ τούτου παραμένει ζητούμενο αν στην επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρυτανεύσει το ενωτικό κλίμα ή θα υπάρξουν αποσχιστικές τάσεις.

xatzitheodorou

Την πεποίθησή του ότι η επόμενη μέρα για  τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μέρα ενότητας εκφράζει στο »Ε» ο γραμματέα της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου: «Η επόμενη μέρα θα είναι μέρα ενότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο μας πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη. Η εντολή που έδωσε ο κόσμος του  ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη. Να προχωρήσουμε με ενότητα. Δεν περισσεύει κανείς. Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξουν αποσχιστικές τάσεις. Η απαίτηση της κοινωνία είναι να προχωρήσουμε με νέους ανθρώπους, να αλλάξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν συμμερίζομαι ανησυχία και τις φωνές ότι πέθανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα μια νέα ηγεσία προσθέτει στο κόμμα. Όπως ο Αλέξης Τσίπρας. Πρέπει να ακούσουμε τον κόσμο. Αυτός έδωσε την ώθηση στον Στέφανο Κασσελάκη. Υπάρχουν πολλοί έμπειροι γύρω από τον νέο μας πρόεδρο και έχουμε και το συνέδριό μας. Που θα καθορίσει τον οδικό χάρτη μας».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…