Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην αντεπίθεση ο Κριτσίνης

Στην αντεπίθεση ο Κριτσίνης

0

Κατηγορεί  τον Τσιτιρίδη  για διασπορά FakeNews

 

Δεν απαντά αν είναι μέλος – μέτοχος της ’ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ’’ και γιατί ψήφισε υπέρ της συμμετοχής  του δήμου Αβδήρων και εάν είχε έννομο συμφέρον

 

 

Στην αντεπίθεση περνά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθανάσιος Κριτσίνης κατά του δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Γιώργου Τσιτιρίδη, ο οποίος κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ξάνθης την Δευτέρα αίτηση ακύρωσης της συμμετοχής του στις εκλογές, θέτοντας κώλυμα εκλογιμότητας λόγω παράβασης. Όπως αποδεικνύεται από απόσπασμα πρακτικού του δημοτικού συμβουλίου (Πρακτικό Αριθ.: 15/2022 Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων στις 17 Οκτωβρίου 2022Αριθ. Απόφασης: 123/2022ΘΕΜΑ: «Έγκριση συμμετοχής του Δήμου σε Ενεργειακές Κοινότητες»),  ο κ. Κριτσίνης ψήφισε υπέρ της συμμετοχής  του δήμου σε δύο ενεργειακές κοινότητες σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων ενώ – όπως υποστηρίζει ο κ. Τσιτιρίδης –  είναι μέλος – μέτοχος σε μία απ’ αυτές την ‘’ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ’’. Αν ισχύει αυτό έπρεπε να εξαιρεθεί καθώς είχε έννομο συμφέρον. Ο κ. Κριτσίνης σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει ως FakeNews και ως ένδειξη πανικού του κ. Τσιτιρίδη, χωρίς να δώσει απαντήσεις επί της ουσίας για τα θέμα που θέτει ο κ. Τσιτιρίδης. Να διαψεύσει δηλαδή ότι είναι μέτοχος της εταιρείας ‘’ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ’’ και αν είναι να εξηγήσει γιατί  δεν απείχε από την συζήτηση ως έχων έννομο συμφέρον. Αντί αυτών κατηγορεί  τον κ. Τσιτιρίδη για  απευθείας αναθέσεις, για άρνησή του να του παραδώσει  δημόσια έγραφα. Τέλος ανακοινώνει ότι: «καταφεύγουμε σήμερα στην δικαιοσύνη για όσους διαδίδουν ήδη τα FakeNews του κ. Τσιτιρίδη»

Αντεπίθεση Κριτσίνη: Η διασπορά FakeNews κ. Τσιτιρίδη ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

Ειδικότερα ο κ. Κριτσίνης σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Τρομοκρατημένος ο Τσιτιρίδης καταφεύγει σε FakeNews… «Έχασε την μπάλα»

Ο Τσιτιρίδης τρέμει από τον φόβο του και καλά κάνει, μιας κι έρχεται μια πανωλεθρία για τον ίδιο και τον συνδυασμό του.

Τρέμει γιατί έχει μάθει, ότι ήδη μαζεύουμε στοιχεία για τις εκατοντάδες ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ που έχει δώσει τα τελευταία 4 χρόνιας αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Και πολύ καλά γνωρίζει ο ίδιος τους λόγους και την σκοπιμότητα που προκύπτει από την άρνησή του να μας παραδώσει δημόσια έγγραφα που νόμιμα έχουμε ζητήσει, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να προσφύγουμε στον συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Τώρα το μόνο που του απέμεινε, είναι να πάει στα δικαστήρια και να προσπαθήσει να ακυρώσει (νομίζει με το μυαλό του) την βούληση του λαού των Αβδήρων που βροντοφωνάζει «ΦΥΓΕ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ».

Η διασπορά FakeNews κ. Τσιτιρίδη ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

Σε ενημερώνουμε κ. Τσιτιρίδη, εσένα και όσους αναμεταδίδουν τα FakeNews σου ότι το Πρωτοδικείο Ξάνθης με την αρ. απόφαση 11 που εκδόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 (μόλις προχθές) ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΝΟΜΙΜΑ τον συνδυασμό μας «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» με υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων κ. Αθανάσιο Κριτσίνη και 171 δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους .

Αυτή η απόφαση δεν αλλάζει με μια «απλή του αίτηση» και το ξέρει ο κ. Δήμαρχος απλά μη έχοντας τι άλλο να κάνει προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του συνδυασμού του.

Ραντεβού στις κάλπες κ. Τσιτιρίδη και στους ορκωτούς λογιστές που καλούμε από 1η Ιανουαρίου 2024 ώστε να διενεργήσουν οικονομικό έλεγχο στον Δήμο Αβδήρων στην ΔΕΥΑΑ και σε όλα τα νομικά του πρόσωπα!!!

Επίσης σε ενημερώνουμε ότι σε όλες τις απευθείας αναθέσεις της 4ετείας σου, θα πραγματοποιήσουμε ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του αντικειμένου του έργου. (Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό ρώτα τους μηχανικούς σου).

Ραντεβού στις κάλπες στις 8 Οκτωβρίου

Ενημερώνουμε ότι ως συνδυασμός καταφεύγουμε σήμερα στην δικαιοσύνη για όσους διαδίδουν ήδη τα FakeNews του κ. Τσιτιρίδη

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα!».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…