Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Όλα τα Τμήματα του Δ.Π.Θ. διαθέτουν πλέον Πιστοποιητικό Ποιότητας

Όλα τα Τμήματα του Δ.Π.Θ. διαθέτουν πλέον Πιστοποιητικό Ποιότητας

0

Απονεμήθηκαν  πιστοποιητικά ποιότητας σε τέσσερα ακόμη Τμήματα κατά τη διάρκεια Ημερίδας της ΜΟΔΙΠ του Δ.Π.Θ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο: «Η Διασφάλιση της Ποιότητας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Εξελίξεις και Προοπτικές» που οργανώθηκε από τη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π) του Δ.Π.Θ. στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Υποστήριξη της ΜΟ.ΔΙ.Π του ΔΠΘ» που έγινε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αλεξανδρούπολη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), Δρ Χριστίνα Μπέστα, ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητής Φώτιος Μάρης, η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Φοιτητικών Θεμάτων και Δια Βίου Εκπαίδευσης και Προέδρος της ΜΟ.ΔΙ.Π. Καθηγήτρια Μαριρένα Γρηγορίου, Κοσμήτορες, Πρόεδροι Τμημάτων, μέλη Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού, Διοικητικοί Υπάλληλοι καθώς και Μεταπτυχιακοί Φοιτητές και Υποψήφιοι Διδάκτορες του Δ.Π.Θ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των πιστοποιητικών ποιότητας στα Τμήματα του Δ.Π.Θ. των οποίων τα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διαδικασία πιστοποίησής τους, από τη Γενική Διευθύντρια της ΕΘ.Α.Α.Ε., Δρ Χριστίνα Μπέστα:

Για το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, το πιστοποιητικό παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής Γεώργιος Τσαντόπουλος και ο Κοσμήτορας της Σχολής  Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δ.Π.Θ. και μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Καθηγητής Σπυρίδων Γαλατσίδας,

Για το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών Κοινωνικής Πολιτικής, το πιστοποιητικό παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής Αλέξης Ιωαννίδης και η απελθούσα Πρόεδρος Καθηγήτρια Μαρία Πεμπετζόγλου,

Για το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών Πολιτικής Επιστήμης, το πιστοποιητικό παρέλαβε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής Νομικής Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, και

Για το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών Κοινωνικής Εργασίας, το πιστοποιητικό παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής Περικλής Πολυζωίδης και η Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ. και μέλος ΔΕΠ του Τμήματος, Καθηγήτρια Σεβαστή Χατζηφωτίου.

Με αυτή την απονομή των πιστοποιητικών ποιότητας, ολοκληρώνεται ο κύκλος πιστοποίησης των Προγραμμάτων Προπτυχιακών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που είναι σε λειτουργία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …