Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Μανώλης Μουστάκης στον ΑΟΞ

Ο Μανώλης Μουστάκης στον ΑΟΞ

0

Θα αναλάβει το ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής

O Aθλητικός Όμιλος Ξάνθη ανακοινώνει πώς προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής μας αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Μανώλης Μουστάκης.

Για πέντε χρόνια και συγκεκριμένα από το 1988-1993 στην ομάδα μας ως αθλητής πανηγυρίζοντας την ιστορική άνοδο στην Α’ Εθνική την σεζόν 1988-1989 με την επόμενη χρονιά να βρίσκει τους Θρακιώτες στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Παράλληλα προσέφερε τα μέγιστα ως προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟΞ είτε στο αντρικό τμήμα είτε στις ακαδημίες του . Στην μεγάλη σχολή προπονητών τερματοφυλάκων της ομάδας μας που ανέδειξε ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης. Αθλητές όπως οι Γιούρι Λοντίγκιν, Μάκη Γιαννίκογλου, Μιχάλης Ζαρόπουλος και Παναγιώτης Σταθάκης πέρασαν από τα προπονητικά “χέρια” του στις υποδομές του ΑΟΞ ενώ συνεργάστηκε παράλληλα με προσωπικότητες όπως ο Δημήτρης Κυριακίδης και ο Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ που βοήθησαν τον σύλλογο μας στην επίτευξη των στόχων του.

Συνολικά δούλεψε στον ΑΟΞ για δέκα χρόνια ενώ οκτώ χρόνια προσέφερε και στον ΑΟ Βιστωνίδας σε όλα τα τμήματα του. Δύο χρόνια εργάστηκε και στον Ολυμπιακό Λεύκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…