Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ερωτηματικά και απαντήσεις για το άνοιγμα του σχολείου στη Γενισέα

Ερωτηματικά και απαντήσεις για το άνοιγμα του σχολείου στη Γενισέα

0

Η Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γενισέας, Βούλα Μαχαιρίδου κάνει λόγο στο «Ε» για μια εικόνα -«εργοτάξιο»

Ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γ. Τσιτιρίδης στο «Ε»: «Οι εργασίες επιτρέπονται μόνο καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πάσχα και Σαββατοκύριακα-Την Δευτέρα θα είναι όλα έτοιμα»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Γενισέας επαναφέρει ένα χρόνο μετά το θέμα των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Γενισέας. Χαρακτηριστικά υποστηρίζει πως αυτή η κατάσταση «εργοταξίου» δεν αρμόζει σε ένα σχολείο που ετοιμάζεται για αγιασμό. Στον αντίποδα, ο Δήμαρχος Ξάνθης, τονίζει στο «Ε» πως μέχρι την Δευτέρα όλα θα είναι έτοιμα!

Η Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γενισέας, κα Βούλα Μαχαιρίδου μιλώντας στο «Ε» αποτυπώνει την εικόνα του σχολείου.

«Οι εργασίες θα έπρεπε να έχουν τελειώσει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και να μην τρέχουμε, όπως πέρυσι. Οι εργασίες αυτές έχουν ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2022.Είμαστε ένα εργοτάξιο εδώ κι ένα χρόνο. Ειδικά, οι εκπαιδευτικοί λόγω αυτής της κατάστασης δεν μπορούν να έχουν το γραφείο τους. Πρέπει να υπάρχει χρόνος αποκλειστικά για καθαριότητα, απεναντίας βλέπουμε από τη μία να είναι η καθαρίστρια και από την άλλη να εκτελούνται εργασίες».

Απεναντίας, ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Γεώργιος Τσιτιρίδης, αντιτείνει:

«Μέχρι την Δευτέρα θα είναι όλα έτοιμα. Άλλωστε, τα σχολεία δεν ξεκίνησαν ακόμη, μόνο οι δάσκαλοι πηγαίνουν. Συνεπώς, την Δευτέρα που είναι ο αγιασμός θα είναι όλα στην εντέλεια. Οι εργασίες επιτρέπονται μόνο καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πάσχα και Σαββατοκύριακα».

Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …