Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημοσκόπηση για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν τις κάλπες

Δημοσκόπηση για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν τις κάλπες

0

Στην «παράσταση νίκης» προηγείται η Έφη Αχτσιόγλου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το militaire.gr να παρουσιάζει δημοσκόπηση που έχει κάνει η εταιρεία Real Polls.

Η έρευνα έχει δείγμα 1.672 πολιτών που δήλωσαν ότα θα ψηφίσουν στις εκλογές για ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν τηλεφωνική (μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα με τυχαία δειγματοληψία και χρήση κωδικώνμιας χρήσης) με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου.

Η δημοσκόπηση έγινε στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Στο ερώτημα ποιον προτιμάτε για νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. o Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται να οδηγεί την κούρσα. Ωστόσο, στην «παράσταση νίκης» η εικόνα είναι τελείως διαφορετική με την Έφη Αχτσιόγλου να είναι μπροστά.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει το 42,2%. Ακολουθούν η Έφη Αχτσιόγλου με 34,1%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 9,4%, ο Νίκος Παππάς με 9,2% και Στέφανος Τζουμάκας 0,9%.

Στην «παράσταση νίκης» η Έφη Αχτσιόγλου έχει μεγάλο προβάδισμα συγκεντρώνοντας το 51,3%. Ακολουθούν οι Στέφανος Κασσελάκης με 32,9%, ο Νίκος Παππάς με 4,5%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 3% και ο Στέφανος Τζουμάκας με 0,3%.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…