Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ανησυχία γονέων για το άνοιγμα του δημοτικού σχολείου Γενισέας

Ανησυχία γονέων για το άνοιγμα του δημοτικού σχολείου Γενισέας

0

«Το σχολείο ενώ πρέπει να ανοίξει, είναι ακόμα εργοτάξιο», σημειώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Γενισέας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Γενισέας εξέφρασε την ανησυχία του καθώς, λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη της σχολική χρονιάς, οι σχολικές εγκαταστάσεις ακόμη υπό κατασκευή. Πρέπει αν σημειωθεί ότι και πέρυσι είχαν σημειωθεί παρόμοιες ανησυχίες.

Πιο συγκριμένα, ο Σύλλογος αναφέρει ότι «φτάσαμε σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2023, και το σχολείο μας είναι ακόμη ένα απέραντο εργοτάξιο. Δεν θα κάνουμε κουβέντα για τις κακοτεχνίες και τους χρόνους παράδοσης έργου, για αυτό θα αποφανθούν οι αρμόδιες επιτροπές παραλαβής έργου του δήμου μας, μας ανησυχεί όμως το γεγονός ότι οι εργασίες ακόμη εκτελούνται, και είναι απαραίτητο να καθαριστούν οι αίθουσες και κοινόχρηστοι χώροι από εξειδικευμένο συνεργείο με επαγγελματικά μέσα».

Απευθυνόμενοι προς τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Τσιτιρίδη και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κα Χατζηδημητρίου, ζητούν εγγυήσεις ότι σε τρεις μέρες το σχολείο θα παραδοθεί καθαρό και ασφαλές για τους μαθητές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Αβδήρων

Αποκτά μόνιμο ασθενοφόρο μετά από 5 χρόνια Ξεκίνησαν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κ…