Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 11 προσλήψεις σε δημόσιους φορείς της Ξάνθης

11 προσλήψεις σε δημόσιους φορείς της Ξάνθης

0

Δύο θέσεις στον Δήμο Ξάνθης –  Δύο θέσεις στα Δασαρχεία και δύο θέσεις στο πρωτοδικείο

 

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2ΓΒ/2023 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση συνολικά χίλιων οκτακοσίων σαράντα τριών (1.843) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021.

 

11 θέσεις σε δημόσιους φορείς της Ξάνθης

Ειδικότητα Φορέας Θέσεις
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 1
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 1

 

Πέντε προσλήψεις στην ΔΕΥΑΞ

 

Το υπουργείο Εσωτερικών εγκρίνει με τρεις νεότερες αποφάσεις την πρόσληψη 150 συμβασιούχων σε Δήμους, ΝΠΔΔ και ΔΕΥΑ της χώρας. Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια οκτώ (8) ή εννέα (9) μήνες.

Στην Ξάνθη έχει εγκριθεί η πρόσληψη 5 ατόμων στην ΔΕΥΑΞ

 

 

Προσλήψεις 4 ατόμων στην ΕΦΑ Ξάνθης

 

Η ΕΦΑ Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Περισυλλογή, ταυτοποίηση, καταγραφή, φωτογράφηση, συντήρηση και αποθήκευση λίθινων μελών επισκοπικού ναού Πολυστύλου». Το έργο που θα εκτελεστεί αφορά στην περισυλλογή, ταυτοποίηση, καταγραφή, φωτογράφηση, συντήρηση και αποθήκευση των λίθινων μελών που βρίσκονται στον χώρο του επισκοπικού ναού του βυζαντινού Πολυστύλου, από το προσωπικό που θα προσληφθεί στο πλαίσιο του έργου.

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων και της φύσης του έργου και για την έντεχνη και εμπρόθεσμη υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών εντός των εγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων του έργου,

απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με τις ειδικότητες που αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα.

Η σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31-12-2023.

 

Ειδικότητα Αριθμός θέσεων
ΠΕ Αρχαιολόγων 1
ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης 1
ΥΕ Εργατών 2

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο,  μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (e-mail) στη διεύθυνση prokyrixeis.efaxan@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή,  στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης, Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, Τ.Κ.  67061,  Άβδηρα Ξάνθης υπόψη κ. Καραπαναγιώτου Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας:2541051003.

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2023: Μόνιμες προσλήψεις για αποφοίτους Λυκείου και Γυμνασίου

 

Τα κριτήρια διορισμού

 

Σε θέση… μάχης βρίσκονται υποψήφιοι των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης για την έκδοση διαδοχικών προκηρύξεων που τους αφορούν. Οι νέες προσλήψεις είναι μόνιμες και οι προκηρύξεις θα εκδοθούν από το ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Στην κατηγορία ΥΕ μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ακόμα και απόφοιτοι Δημοτικού αρκεί να έχουν αποφοιτήσει μέχρι το 1980.

ΑΣΕΠ: Πότε και πώς η έκδοση των προκηρύξεων

Η αρχή -μετά τις αλλαγές που έγιναν στον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ- θα γίνει με την προκήρυξη των νοσοκομείων.

Το αναλυτικό πλάνο του ΑΣΕΠ για την έκδοση των τεσσάρων προκηρύξεων έχει ως εξής:

770 μόνιμες προσλήψεις για υποψηφίους ΔΕ και ΥΕ στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Η προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

80 μόνιμοι σε υπουργεία, μητροπόλεις, Εθνικές Βιβλιοθήκες και μεγάλους φορείς της χώρας. Η προκήρυξη θα αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο τις επόμενες ημέρες. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

160 μόνιμες προσλήψεις στα Καταστήματα και Κράτησης και το υπουργείο Δικαιοσύνης: Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αφορά κατά κύριο λόγο υποψηφίους ΔΕ και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επεξεργασίας, δεδομένου ότι το μόνο που εκκρεμεί είναι η οριστική συμφωνία των φορέων.

122 μόνιμοι σε διάφορους φορείς: Θα διατεθεί σημαντικός αριθμός θέσεων σε υποψηφίους με απολυτήριο Λυκείου και ΙΕΚ. Οι φορείς που θα ενισχυθούν είναι: υπουργείο Οικονομικών, Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι. Και εδώ, εκκρεμεί μόνο η τελική υπογραφή των φορέων.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αναβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας Αβδήρων

Αποκτά μόνιμο ασθενοφόρο μετά από 5 χρόνια Ξεκίνησαν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κ…