Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Την Τετάρτη 30 Αυγούστου η Γιορτή του Γηροκομείου Ξάνθης

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου η Γιορτή του Γηροκομείου Ξάνθης

0

Αλλάζει ημερομηνία λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στη Θράκη

Με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Ξάνθης η Γιορτή μετατίθεται την Τετάρτη στις 30 Αυγούστου αντί για την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023 που αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Τέσσερα σχεδόν έτη κάναμε υπομονή και είμαστε εσώκλειστοι στο Γηροκομείο της “καρδιάς” μας.

Υπομέναμε και υποφέραμε σχεδόν τα πάντα. Αλλά αποδείξαμε ότι αντέχουμε ιδίως όταν είμαστε ενωμένοι. Ενωμένοι είμαστε δυνατοί.

Πολλοί φίλοι μας και υποστηρικτές συμπάσχανε μαζί μας. Αυτό μας έδινε δύναμη να σταθούμε και να συνεχίζουμε να προσφέρουμε και να ζούμε.

Μπορούμε και θα κάνουμε λίγες ημέρες ακόμη υπομονή… αν τελικά όλα πάνε καλά στο μέτωπο των πυρκαγιών. Χάνονται ανθρώπινες ζωές, χάνονται περιουσίες, καταστρέφονται υποδομές, ο φυσικός πλούτος και το κάλλος της περιοχής μας.

Μπορεί ακόμη να μην άγγιξε πραγματικά την Ξάνθη μας και μακάρι να μην την αγγίξει, αλλά συμπάσχουμε πραγματικά με τους συμπολίτες της περιφέρειάς μας. Εξάλλου πολλοί από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας είναι από τους οικισμούς ή έχουν συγγενείς στους οικισμούς που έχουνε πληγεί σε Έβρο, Ροδόπη και Καβάλα.

Μεταθέτουμε λοιπόν την εκδήλωσή μας για την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, με την ελπίδα να πάνε όλα καλά και σε όλα τα μέτωπα. Μακάρι να τελειώσουνε όλα σύντομα. Οι πληγές θα είναι μεγάλες και οι επιπτώσεις θα κρατήσουνε για καιρό και χρόνια. Την υγεία μας να έχουμε και να μην το βάζουμε κάτω. Όπως κρατήσανε και δεν το βάλανε κάτω οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας όλα αυτά τα έτη και με όλες τις κακουχίες μιας μακρόβιας ζωής.

Άνθρωποι με οκτώ, εννέα και σχεδόν δέκα δεκαετίες στη ζωή τους πάντα έχουν πολλά να μας πούνε. Εξάλλου είναι ζωντανά παραδείγματα ώστε να μην το βάζουμε και μας παίρνει η ζωή από κάτω….”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…