Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οι δηλώσεις των αρχηγών Πετεινού & Ορφέα ενόψει Super Cup και το κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό για στήριξη του φιλανθρωπικού σκοπού

Οι δηλώσεις των αρχηγών Πετεινού & Ορφέα ενόψει Super Cup και το κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό για στήριξη του φιλανθρωπικού σκοπού

0

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου στις 18:00 στο γήπεδο ΑΟΞ

Την διεξαγωγή μιας διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός σε γειτονικούς Νομούς φέρνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης που το απόγευμα του Σαββάτου 19 Αυγούστου στις 18:00 στο γήπεδο ΑΟΞ, θα προχωρήσει στην διεξαγωγή μετά από πάρα πολλά χρόνια ενός τέτοιου αγώνα, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση για την εγχείρηση ενός 10χρονου ξανθιώτη.

Για τον αγώνα η Ένωση προχώρησε σε κάλεσμα αναφέροντας:

«Αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου της Ξάνθης,

Έχοντας ως στόχο την ενίσχυση ενός νεαρού συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης είναι χαρούμενη να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα Super Cup μεταξύ του κυπελλούχου της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, Ορφέα Ξάνθης και του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας 2022-23, Άρη Πετεινού, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μια αναμέτρηση που δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και τη διάθεση βοήθειας και αλληλεγγύης προς αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας Super Cup 2023 θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο γήπεδο ΑΟΞ και ευελπιστούμε σε μια ατμόσφαιρα φιλανθρωπίας και αθλητικού πνεύματος.

Στο παιχνίδι θα υπάρχει προαιρετική είσοδο 2 € με στόχο τη συγκέντρωση ποσού που θα διατεθεί για επέμβαση 10χρονου Ξανθιώτη.

Ευελπιστούμε στην ενίσχυση όλων των σωματείων του Νομού τη συγκεκριμένη ημέρα όπως και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες από τη Γραμματεία της Ένωσης.

Ας ενωθούμε όλοι μαζί για έναν αξέχαστο αγώνα και για να προσφέρουμε ελπίδα και στήριξη.

Σας περιμένουμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια αγάπης και αλληλεγγύης.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης».

Οι δηλώσεις Δασκαλάκη & Μαυρόπουλου

Για το μεγάλο παιχνίδι μίλησαν στην σελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης οι αρχηγοί Άρη Πετεινού και Ορφέα Ξάνθης, Ανδρέας Δασκαλάκης & Λάζαρος Μαυρόπουλος.

«Ο Ανδρέας Δασκαλάκης ένας εκ των αρχηγών του Άρη Πετεινού προχώρησε στην παρακάτω δήλωση σχετικά με τη διεξαγωγή του Super Cup και το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα:

Στόχος μας πέρα από τις νίκες κάθε Σαββατοκύριακο είναι να προσφέρουμε και να συμμετέχουμε σε κοινωνικά θέματα. Η συμμετοχή μας στο Super Cup είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνουμε κάτι θετικό για αυτούς που έχουν ανάγκη.

Το ποδόσφαιρο είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι για εμάς. Είναι ένας τρόπος να ενωθούμε και να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Όλοι μας πρέπει να είμαστε καλοί πολίτες και ενεργά μέλη της κοινωνίας μας.

Η συμμετοχή του Άρη Πετεινού σε αυτό το φιλανθρωπικό παιχνίδι μπορεί να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης και προσκαλώ όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να πράξουν το ίδιο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους για τη συμμετοχή και πιστεύω πως αυτό το φιλανθρωπικό παιχνίδι ποδοσφαίρου θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για εμάς και για όσους θα βοηθήσουμε με την προσπάθειά μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…