Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο Δήμος Τοπείρου κάνει πιο εύκολη την κίνηση των ΑΜΕΑ με τους μπλε διαδρόμους

Ο Δήμος Τοπείρου κάνει πιο εύκολη την κίνηση των ΑΜΕΑ με τους μπλε διαδρόμους

0

Τοποθετήθηκαν στην παραλία Ερασμίου, όπως επίσης και στην παραλία Μαγγάνων

Τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα διασφαλίζει ο Δήμος Τοπείρου μέσω του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

Συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν διατάξεις μπλε διαδρόμων με πλάτος κατάλληλο για την κίνηση των ΑΜΕΑ, καθώς και πλωτό αμαξίδιο στην παραλία Ερασμίου, ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση όσον αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα στη θάλασσα. Επιπλέον, τοποθετήθηκαν διατάξεις διαδρόμων και σύστημα υποβοήθησης για την κίνηση ατόμων με προβλήματα όρασης στην παραλία Μαγγάνων.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, δήλωσε: «Μέσα από τη διαμόρφωση και αναβάθμιση των απαραίτητων υποδομών κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας. Με ευαισθησία και σεβασμό στις ανάγκες των συμπολιτών μας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, ώστε να μπορούν όλοι χωρίς διακρίσεις να χαίρονται και να απολαμβάνουν ανεμπόδιστα το κολύμπι. Είναι πολύ σημαντική η συμβολή των τοπικών επιχειρήσεων για την ενημέρωση του κοινού και τον τρόπο λειτουργίας των συγκεκριμένων συστημάτων».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…