Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κτηνίατροι της Κομοτηνής περιέθαλψαν κατοικίδια από τις φωτιές στο Δήμο Ιάσμου

Κτηνίατροι της Κομοτηνής περιέθαλψαν κατοικίδια από τις φωτιές στο Δήμο Ιάσμου

0

Έγιναν όλες ο απαραίτητές εξετάσεις, εμβολιάστηκαν, αποπαραρασιτώθηκαν, και βρίσκονται ακόμα στο κυνοκομείο, από όπου είτε θα υιοθετηθούν είτε θα επιστρέψουν στο χώρο τους

Στο Κυνοκομείο Κομοτηνής βρίσκονται σκυλιά τα οποία απομακρύνθηκαν από τον οικισμό της Γρατινής, όταν αυτός κινδύνευσε από τις φλόγες τις προηγούμενες μέρες.

Όπως σημείωσε ο υπεύθυνος του Κυνοκομείου κ. Θεόφιλος Πανώτας, στην Γρατινή το Κυνοκομείο απομάκρυνε περίπου 8 αδέσποτα σκυλιά από τον οικισμό, την πρώτη μέρα που κινδύνευσε από τις φλόγες, όταν και εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους. Σε αυτά έγιναν όλες ο απαραίτητές εξετάσεις, εμβολιάστηκαν, αποπαραρασιτώθηκαν, και βρίσκονται ακόμα στο κυνοκομείο, από όπου είτε θα υιοθετηθούν είτε θα επιστρέψουν στο χώρο τους.

Όπως τόνισε ο κ. Πανώτας έχουν κουτάβια και σκύλους μεγαλύτερους σε ηλικία, τα οποία προς το παρόν θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στο κυνοκομείο. Το Κυνοκομείο δεν δέχτηκε ζώα από τους γειτονικούς δήμους, όμως κτηνίατροι της πόλης μας, μιας και ο Δήμος Ιάσμου δεν διαθέτει οργανωμένη δομή, έμειναν διαθέσιμοι για την υποδοχή ζώων από τις πληγείσες περιοχές, όπως και έγινε στην περίπτωση του Ιατρείου ζώων συντροφιάς Εριφύλη Καστή & Λαμπρινή Τζιώτζιου, που φιλοξένησαν τουλάχιστον δύο γάτες, την Τίτη  και τον Μπουμπούκο που ξέφυγαν από τις φλόγες στο Σώστη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…