Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με την ΑΝΤΑΡΣYΑ ο Θόδωρος Περεντίδης

Εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με την ΑΝΤΑΡΣYΑ ο Θόδωρος Περεντίδης

0

Τα ψηφοδέλτια στελεχώνονται με εργαζόμενους/ες, ιδ.υπαλλήλους, μικρομεσαίους επαγγελματίες, αγρότες, καθηγητές/τριες, φοιτητές/τριες

Με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την περιφέρεια της ΑΜΘ συμμετέχει η Αριστερή αντικαπιταλιστική παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣYΑ στην ΑΜΘ, στη συλλογική μάχη των ερχόμενων περιφερειακών εκλογών, με επικεφαλής τον Περεντίδη Θεόδωρο, οικονομολόγο- λογιστή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της «η κοινωνική απεύθυνση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΑΜΘ αποτυπώνεται και στην διαστρωμάτωση των ψηφοδελτίων. Τα ψηφοδέλτια στελεχώνονται με εργαζόμενους/ες, ιδ.υπαλλήλους, μικρομεσαίους επαγγελματίες, αγρότες, καθηγητές/τριες, φοιτητές/τριες και ανθρώπους που με την δράση τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη τοπικών ή κεντρικών πολιτικών αντιστάσεων στην αντιλαϊκή επέλαση.

Η αριστερή αντικαπιταλιστική παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΑΜΘ, αποφάσισε συλλογικά και δημοκρατικά, πάντα στην κατεύθυνση υπεράσπισης των δικαιωμάτων της κοινωνικής πλειοψηφίας, να παρέμβει με αναβαθμισμένα καθήκοντα και στις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…