Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Χέρι βοηθείας τείνει το Γηροκομείο Ξάνθης προς τους ηλικιωμένους του Δήμου Νέστου

Χέρι βοηθείας τείνει το Γηροκομείο Ξάνθης προς τους ηλικιωμένους του Δήμου Νέστου

0

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου

Όλα τα έσοδα από την λαχειοφόρο της καλοκαιρινής εορτής του γηροκομείου θα διατεθούν σε ηλικιωμένους από οικισμούς του Δήμου Νέστου (Διαλεκτό, Εκλεκτό, Αβραμηλιά, Δαμασκηνιά) οι οποίοι έχουν χάσει το σπίτι και το βιος τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Ξάνθης και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», Ιωάννη Παπαχρόνη.

Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος: «υπολογίζουμε ότι αν πουληθούν όλα και τα 3.000 λαχεία του ενός ευρώ που θα διαθέσουμε την βραδιά της Τετάρτης 30 Αυγούστου, θα βοηθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας αγοράζοντας οικιακό εξοπλισμό και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Έχοντας προηγηθεί ήδη επικοινωνία με το Δήμαρχο Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη, συνεννοηθήκαμε μόλις τελειώσουν οι εκτιμήσεις των ζημιών και ανακοινωθούν οι δικαιούχοι, να μας υποδείξουνε οικογένειες ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που χρήζουν επιπλέον βοηθείας, ώστε να βοηθηθούν από το ποσό των λαχείων που θα διαθέσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» και η φιλανθρωπική του επιτροπή “Γυναίκες της Αγάπης”».

Τέλος υπογράμμισε: «Σας καλούμε λοιπόν και πάλι να μας κάνετε παρέα στις 30 Αυγούστου σε μια βραδιά που είναι αφιερωμένη στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους γηροκομείου μας οι οποίοι κάνανε τέσσερα σχεδόν έτη υπομονή και ήτανε εσώκλειστοι στο Γηροκομείο της «καρδιάς» μας λόγω της πανδημίας. Σε μια βραδιά που επίσης θα εξελιχθεί σε μια βραδιά αλληλεγγύης, αρωγής και κοινωνικής προσφοράς σε πληγέντες ηλικιωμένους συνανθρώπους μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…