Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Χειροπέδες σε δύο διακινητές στην ΑΜΘ – Μετέφεραν 17 άτομα συνολικά

Χειροπέδες σε δύο διακινητές στην ΑΜΘ – Μετέφεραν 17 άτομα συνολικά

0

Συνελήφθησαν το Σάββατο 19 Αυγούστου σε Καβάλα και Έβρο, ενώ κατασχέθηκαν και τα οχήματα μεταφοράς τους

Συνελήφθησαν το Σάββατο 19 Αυγούστου σε περιοχές της Καβάλας και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι σε Επαρχιακή οδό του Έβρου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αξιωματούχων του Frontex ο δεύτερος διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα δεκατρείς παράτυπους μετανάστες.

Ακολούθως, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…