Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Προετοιμασία με φόντο την Αλιστράτη

ΑΟΞ: Προετοιμασία με φόντο την Αλιστράτη

0

Η μεγάλη διαφορά του ΑΟΞ άλλωστε που θα κάνει ελάχιστη χρονικά την παραμονή του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες είναι η δυναμική του λαού της Ξάνθης

Διήμερο ρεπό πήραν οι ποδοσφαιριστές και ανάσες από τον τεχνικό του συλλόγου Χρήστο Μαλαδένη.

Δευτέρα και Τρίτη είχαν την δυνατότητα να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις “μπαταρίες” τους καθώς την Τετάρτη το τεχνικό team τους περίμενε…με άγριες διαθέσεις. Οπότε και ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας απόλυτα επικεντρωμένο την χτεσινή ημέρα στην φυσική κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές μας να “καταπίνουν” χιλιόμετρα.

Παράλληλα όμως ετοιμάζονται και για το δεύτερο φιλικό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 18:15 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet. Αντίπαλος ο Μακεδονικός Αλιστράτης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δράμας.

Ο ΑΟΞ περιμένει τους φιλάθλους του στο γήπεδο, πλησιάζουμε σε περίοδο έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και όπως είναι φυσικό οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται την κινητοποίηση του κόσμου. Η μεγάλη διαφορά του ΑΟΞ άλλωστε που θα κάνει ελάχιστη χρονικά την παραμονή του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες είναι η δυναμική του λαού της Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…