Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό Αλιστράτης στις 20 Αυγούστου

ΑΟΞ: Δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό Αλιστράτης στις 20 Αυγούστου

0

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων

Ο νέος ΑΟΞ συνεχίζει την προετοιμασία του στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet, ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων, ενώ έχει προγραμματίσει ήδη το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, με τον Μακεδονικό Αλιστράτης στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε την Κυριακή 6 Αυγούστου, με το επιτελείο να μένει εντυπωσιασμένο από την αρτιότητα των υποδομών του ξενοδοχείου και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά “μόνο κάτι τέτοιο θα ταίριαζε στον ΑΟΞ“.

Το προπονητικό team των Χρήστου Μαλαδένη και Ανέστη Αλεξούδη δημιουργεί ήδη έναν βασικό “κορμό” αθλητών και με δεδομένη την ενίσχυση του συλλόγου στην συνέχεια μέχρι και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα μπορεί να δουλέψει στο τακτικό κομμάτι όπως επιθυμεί.

Στην παρούσα φάση ενισχύεται το κομμάτι της αυτοσυγκέντρωσης, της διαχείρισης ενός περιβάλλοντος που αποτελείται από ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών που θα φορέσουν μια βαριά φανέλα και η λογική της ομαδοποίησης τους.

Ο ΑΟΞ μετρά ήδη την πρώτη του νίκη, στο φιλικό με την Γενισέα με 4-2, το οποίο είχε περισσότερο στόχο να “ξεμουδιάσουν” οι αθλητές και να δείξουν τα στοιχεία που διαθέτουν αλλά παράλληλα ο τεχνικός του συλλόγου να πραγματοποιήσει τις πρώτες εκτιμήσεις του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…